Városlista
2024. május 9, csütörtök - Gergely

Hírek

2012. Október 26. 08:31, péntek | Helyi
Forrás: Menedék Alapítvány

FELHÍVÁS!!

FELHÍVÁS!!

A Menedék Alapítvány csapata a gyepmesteri telepre került kutyák számára rendez kutyaház gyűjtő akciót.

Kedves Állatbarátok!

A hideg közeledtével szükségünk lenne néhány jó állapotban lévő kutyaházra, mellyekkel a városi gyepmesteri telepet tehetnénk élhetőbbé, melegebbé a téli napokon az oda bekerült kutyák számára. Jelenleg csak a kennelek egy részében van erősen megrongálódott ház, márpedig a téli hideg átvészelése a nedves betonkennelekben hatalmas megpróbáltatást jelentene az állatoknak. Így most a környékbeliekhez, a lakossághoz fordulunk azzal a kéréssel, hogy amennyiben bárki közülünk feleslegessé vált, használaton kívüli, ugyanakkor jó állapotú, közepes méretű kutyaház birtokában van, azt kérjük, ajánlja föl a gyepmesteri telepre került kutyák számára, ne kelljen fagyoskodniuk a téli hidegben!

A kutyaházak szállítását szervezetünk önkéntesei szükség esetén megoldják.

A felajánlásokat a 06 70 365 80 96-os telefonszámra vagy az m.alapitvany@freemail.hu emailcímre várjuk.

Segítsünk együtt a jobb sorsra érdemes, kidobott állatokon!

Menedék Alapítvány

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 10:09, szerda | Helyi

Kenuzás közben a vízbe borultak és az egyik utas meghalt

Vádat emelt a Győri Járási Ügyészség azzal a 45 éves férfival szemben, aki tavaly, mint kormányos ment kenuzni barátaival, és egy baleset következményében egyik társa meghalt.

2024. Április 22. 12:08, hétfő | Helyi

Abszolút első helyet ért el Liziczai Gergő a TUDOK-on

Kiemelkedő sikereket ért el Liziczai Gergő, a Kossuth Lajos Gimnázium diákja, a Hlavay József Környezettudományi és Műszaki Diákkonferencia országos döntőjén, valamint a Tudományos Diákkörök Országos Konferenciáján.

2024. Április 18. 11:33, csütörtök | Helyi

Igazibb Önismeret

Igazi Barbara IGAZIBB ÖNISMERET című előadásán vehetnek részt az érdeklődők a Huszár Gál Városi Könyvtárban április 26-án, pénteken 17 órától .

2024. Április 10. 17:58, szerda | Helyi

Vágányzári hirdetmény

Mósodított menetrend szerint közlekedik a 9447 sz. vonat április 15-től április 19-ig Hegyeshalom — Rajka állomások között végzett pályakarbantartási munkák miatt az 1 Győr — Hegyeshalom — Rajka vasútvonalon.