Városlista
2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2016. Augusztus 20. 03:00, szombat | Helyi sport
Forrás: MKC SE

Fáradt játékkal szoros végeredmény

Fáradt játékkal szoros végeredmény

Újabb edzőmérkőzés várt a mosonmagyaróvári hölgyekre a felkészülési időszak ötödik hetében. Az MKC szerdán a Siófokot fogadta a Mosonszolnoki Sportcsarnokban.

Rosszul indult a találkozó a hazaiak számára, látszott, hogy nagyon fáradtan mozognak a pályán Dombiék. Nehezen kapták el a fonalat, a 13. percig kellett várni az első mosonmagyaróvári gólra. Ezt megelőzően csak büntetőből találtak be a hazaiak.

Az első játékrész második felében aztán összeszedték magukat az MKC-s lányoknak, de a szünetben még így is egy gólos vendégvezetést mutatott az eredményjelző, 13-14.

Gyors tempóban kezdődött a második félidő, Kopeczék öt perc alatt megfordították a találkozót, ám az örömük sajnos nem tartott sokáig. A siófokiak visszavették a vezetést és ezt a találkozó végéig már ki sem adták a kezükből. Végül 26-27-re nyertek a vendégek.

Varga József vezetőedző: Én úgy láttam, hogy mindkét csapat a felkészülési időszaknak megfelelő formában van. Talán mi kicsit tompábbak, lassabbak voltunk a kelleténél, ami első sorban a rossz döntésekben mutatkozott meg.

Szemerey Zsófi: Szerintem ez a Siófok nem jobb annyival nálunk, mint ami látszott és ahogyan kikaptunk tőlük. Remélem a bajnokságban majd más arcunkat mutatjuk. Úgy érzem most egy kicsit mélyponton van a csapat, legalábbis magamból kiindulva, nagyon fáradtak vagyunk már, de ez valamilyen szinten természetes is. Ám innen szép felállni.

Mosonmagyaróvári Kézilabda Club SE – Siófok KC 26-27 (13-14)
Mosonszolnoki Sportcsarnok
Jv: Cseszregi Bence, Szakatics Alajos

MKC: Wéninger, Stojak, Szemerey (kapusok) – Hajtai 1, Bízik, Töpfner, Dombi 1, Németh, Kopecz 5 (1), Katona 1, Bouti 9 (6), Gyimesi 1, Janeska 3 (1) Kiss 3, Bardi 1, Gerháth 1. Vezetőezdő: Varga József.

Siófok: Pastrovics, Gercsó (kapusok) – Elghaoui 4, Erdősi 6, Such 4, Triscsuk 6 (1), Németh 1, Deáki, Maláti 1, Farkas, J. Agbaba, M. Agbaba 2, Brettner, Mihályi, Ferenczy 3, Hamburger.
Vezetőedző: Horváth Roland

Hétméteresek: 12/8 ill. 2/1

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 06. 12:45, hétfő | Életmód

A Tavaszi nagytakarítás kampányban 1500 köbméter szeméttől tisztult meg a természet

Negyedik alkalommal rendezték meg idén a Tavaszi nagytakarítás - Takarítsuk ki együtt a természetet! kampányt

2024. Május 06. 12:44, hétfő | Belföld

Nagy Márton szerint Magyarország képes meghatározó szereplővé válni az űripar területén

Magyarországot gazdasági ökoszisztémája, infrastruktúrája és szellemi tőkéje egyaránt alkalmassá teszi arra, hogy meghatározó szereplővé váljon az űripar területén

2024. Május 06. 12:42, hétfő | Külföld

Nem hadászati nukleáris fegyverek bevetését imitáló hadgyakorlatot rendelt el az orosz elnök

Utasította az orosz fegyveres erők vezérkarát Vlagyimir Putyin orosz elnök, hogy készüljön fel egy olyan hadgyakorlatra, amelyen nem hadászati nukleáris fegyverek használatát fogják gyakorolni