Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2011. November 28. 14:32, hétfő | Bulvár
Forrás: Story Online

Ezért nem veszik feleségül Liptait

Ezért nem veszik feleségül Liptait

Túl szabad, túl szexi és túl sikeres - a nőtípus, akitől a férfiak hátán futkos a hideg.

Katalin hercegnő szexis húga, a közelmúltban dobott Pippa Middleton példája is azt mutatja, hogy a férfiaknak nem kellenek a túlságosan is dögös nők. Legalábbis nem feleségnek.

"Egyszerűen nem feleségnek való" - ez volt a szépnek aligha nevezhető búcsú üzenete a harmincegy esztendős, dúsgazdag, magas és jóképű Alex Loudonnak, amikor kiadta Pippa Middleton útját. Pedig Pippa nem akárki: Anglia leendő királyának sógornője, az egyik legkívánatosabb nő a bolygón és a világ legkörülrajongottabb popsijának tulajdonosa... S akad olyan férfi, akinek ez a nő mégsem kell! De akkor, mi is kell a férfiaknak? Milyen is a feleségnek való nő ? - adódik a kérdés, ami évszázadok óta foglalkoztatja a gyengébbik nemet.
John Molloy bestsellerében, a Férfiak miért vesznek feleségül bizonyos nőket és nem másokat? című könyvben a témát boncolgatja, méghozzá igen körültekintően. Molloy 3500 férfit szólaltatott meg, akinek csupán húsz százaléka mondta azt a menyasszonyáról, vagy feleségéről, hogy szexis. A többeik a kedves, csinos, aranyos jelzőket használták, és eszükben sem jutott volna, hogy szexszimbólumként beszéljenek a párjukról. A szerző szerint ennek oka igen egyszerű: a férfiak szerint egy feleség ne legyen túlságosan szexis.
"A férfiakban működik az ősi állati ösztön. Biztosak akarnak lenni abban, hogy a születendő utódot ők nemzették, márpedig egy túl szép, vagy túl szexis nő esetében tudatalatt is megkérdőjelezik a hűséget."

A könyv szerint a férfiak alapvetően szeretik az ápolt, testileg jól karbantartott, csinosan öltözködő nőket, de kizárólag szexpartner esetében tetszik nekik a kivágott, hivalkodó, figyelemfelkeltő ruha.

Pippa Middleton példája mellett említhetjük Cameron Diazt vagy Charlize Theront akár, hiszen mindkét nő csinos, szexis, a férfiak vágyának tárgya, mégsem veszi el őket feleségül senki sem. Pedig hányszor beszélt már mindkét nő arról, mennyire vágyik családra!

Hasonló jelenségre a magyar sztárvilágban is akad példa. Dr. Csides Kata pszichiáter szerint nálunk Liptai Claudia tipikusan az a nő, akit minden férfi kíván, de nem merik feleségül venni. "Liptai Claudia olyan elképesztően erős szexuális kisugárzással rendelkezik, hogy az minden férfira hatással van. A férfi ránéz, és fülledt, izzadt éjszakák, forró szeretkezések jutnak eszébe, mást sem akar, mint őrülten szeretkezni vele! Ez a tulajdonság egyrészt áldás, hiszen kevés nőnek van ilyen kisugárzása, másrészt átok, hiszen az ilyen nőt - bármennyire is kívánják a férfiak - nem akarják feleségül venni. Mert félnek tőle" - mondta el Csides Kata.

Címkék: Liptai Claudia

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.