Városlista
2024. május 5, vasárnap - Györgyi

Hírek

2012. Május 07. 19:42, hétfő | Helyi
Forrás: Flesch Kft.

Eszközfejlesztés Uniós támogatással a mosonmagyaróvári Microduál Építő és Szolgáltató Kft-nél

Eszközfejlesztés Uniós támogatással a mosonmagyaróvári Microduál Építő és Szolgáltató Kft-nél

A mosonmagyaróvári Microduál Építő és Szolgáltató Kft. 3 350 126 forint támogatást nyert el a Mikro- és kis- és középvállalkozások technológia fejlesztése című pályázati kiíráson az Új Széchenyi Terv keretében.

(A kép illusztráció.)

A 8 375 316 forint összköltségvetésű beruházásból padlócsiszoló gép, sarokcsiszoló gép és ipari porszívógép került beszerzésre.


A Microduál Építő és Szolgáltató Kft. 2008-ban alakult. A Mikro vállalkozás Mosonmagyaróváron és környékére összpontosítva végez közmű- és útépítési, valamint magasépítési feladatokat, alvállalkozói és kivitelezői munkákat. A projekt célja az volt, hogy a Kft. az eszközparkját bővítse, fejlessze, így egy új, modern padlócsiszoló géppel, sarokcsiszoló géppel, illetve ipari porszívókkal bővült a géppark. A megvalósított beruházás révén versenyelőnyre tesz szert a Kft. az új technológiának köszönhetően eddig nem kínált szolgáltatást tud nyújtani, így ügyfélszám emelkedést, valamint árbevétel növekedést érnek el.

A beruházás révén várhatóan hatékonyabbá válik a Kft. munkája, csökkenhetnek a működési költségek, nőhet a Kft. ismertsége, az ügyfélkör elégedettsége, ehhez nyújtott nagy segítséget a GOP-2.1.1-11/A pályázaton való indulás, melynek keretében 40 %-os támogatottságot nyert el a Kft.

A „Microduál Kft. gép eszközbeszerzése technológiai fejlesztés céljából" című GOP-2.1.1.-11/A-2011-2227-es projekt keretében több mint hárommillió forintból korszerűsítette az eszközparkját. A beruházás célja az volt, hogy az új géppel javuljon a munkavégzés hatékonysása és minősége. A pályázatot közel hárommillió forinttal támogatta az Európai Regionális Fejlesztési Alap. A pályázat közreműködő szervezete a MAG Zrt.

A megvásárolt padlócsiszoló gép a hozzá tartozó tartozékokkal, a sarokcsiszoló gép a hozzá tartozó tartozékokkal, ipari porszívógép külön száraz alkalmazásra, ipari porszívógép külön vizes alkalmazásra azt a célt szolgálja, hogy a Kft. lépést tudjon tartani a kor követelményeivel, gépparkja korszerű és hatékony legyen.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 10:09, szerda | Helyi

Kenuzás közben a vízbe borultak és az egyik utas meghalt

Vádat emelt a Győri Járási Ügyészség azzal a 45 éves férfival szemben, aki tavaly, mint kormányos ment kenuzni barátaival, és egy baleset következményében egyik társa meghalt.

2024. Április 22. 12:08, hétfő | Helyi

Abszolút első helyet ért el Liziczai Gergő a TUDOK-on

Kiemelkedő sikereket ért el Liziczai Gergő, a Kossuth Lajos Gimnázium diákja, a Hlavay József Környezettudományi és Műszaki Diákkonferencia országos döntőjén, valamint a Tudományos Diákkörök Országos Konferenciáján.

2024. Április 18. 11:33, csütörtök | Helyi

Igazibb Önismeret

Igazi Barbara IGAZIBB ÖNISMERET című előadásán vehetnek részt az érdeklődők a Huszár Gál Városi Könyvtárban április 26-án, pénteken 17 órától .

2024. Április 10. 17:58, szerda | Helyi

Vágányzári hirdetmény

Mósodított menetrend szerint közlekedik a 9447 sz. vonat április 15-től április 19-ig Hegyeshalom — Rajka állomások között végzett pályakarbantartási munkák miatt az 1 Győr — Hegyeshalom — Rajka vasútvonalon.