Városlista
2024. május 7, kedd - Gizella

Hírek

2016. Augusztus 24. 05:00, szerda | Helyi sport
Forrás: MKC SE

Egygólos vereség az Audi ETO-tól

Egygólos vereség az Audi ETO-tól

Két nappal a Siófok elleni edzőmérkőzés után újabb találkozó várt a mosonmagyaróvári kézis hölgyekre, ezúttal a Győri Audi ETO KC otthonába utaztak.

A találkozó alatt végig a hazai csapat vezetett, de Varga József tanítványai jól tartották magukat. A vége igencsak szoros lett, a piros-kékek ledolgozták hátrányukat, de így is egygólos vereséget szenvedtek a "nagytestvértől". Az MKC becsületesen helytállt a legjobbjait nélkülöző, sok fiatallal felálló győriek ellen.

Varga József: A végeredmény igazából nem számít. Sajnos megijedtünk Kiss Évától, aki legalább 60%-os hatékonysággal védett, de lehet, hogy még keveset mondtam. Hiába vannak meg a helyzeteink, ha az akciókat nem tudjuk góllal befejezni. Persze összességében hasznos volt a mai mérkőzés. Voltak jó és rossz teljesítmények. Én azt mondtam a találkozó előtt, hogy nekünk minden meccs egy tanulás, most túl vagyunk az ötödik órán.

Bízik Réka: Nagyon nehéz volt a hét. Hétfőn egy kemény futóedzéssel kezdtük, ami szerintem meg is látszott a szerdai mérkőzésen. Csütörtökön aztán már újra éreztük a tempót magunkban és ez már látszott is az ETO ellen. Még nagyon messze van a bajnoki forma mindenkinél ez még a lövéseken és az összjátékon is meglátszik, van még hova fejlődnünk.

Wéninger Alexa: Most mindenki nagyon fáradt már, kihajtottuk magunkat az edzéseken és a mérkőzéseken is. Ilyenkor mindig jól jön a pihenő. Én egyre jobban érzem magam itt, kezdek összeszokni a védelemmel, és ebben persze sokat segítenek a társak is.

Ambros Martín: Izgalmas volt a mérkőzés minden tekintetben. Jó volt végre visszatérni a pályára az edzések után. Igazából mi még csak most fogjuk elkezdeni a felkészülést rendesen, hiszen a csapat nagy része nincs még az olimpián szerepel.

Győri Audi ETO KC - Mosonmagyaróvári Kézilabda Club SE 24-23 (12-8)
Audi Aréna, Győr
Jv: Szakatics Alajos, Dr. Zámbó Tibor

Győri Audi ETO KC: Kiss, Binó (kapusok) – Szilovics, Knedlikova 2, Afentáler 1, Varga, Élő, Hudák 2, Hársfalvi 1, Korsós, Görbicz 10 (6), Pál 1, Lakatos 2, Orbán 1, Bódi, Puhalák 1, Tóth 3.
Vezetőedző: Ambros Martín

MKC: Wéninger, Stojak 1, Szemerey (kapusok) – Hajtai 1, Katona, Bízik 6, Kiss 1, Töpfner, Bouti 4 (1), Dombi 1, Bardi 1, Kopecz 3, Janeska 2 (2), Gyimesi 2, Gerháth 1. Vezetőezdő: Varga József.

Hétméteresek: 8/6 ill. 6/3

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 06. 12:45, hétfő | Életmód

A Tavaszi nagytakarítás kampányban 1500 köbméter szeméttől tisztult meg a természet

Negyedik alkalommal rendezték meg idén a Tavaszi nagytakarítás - Takarítsuk ki együtt a természetet! kampányt

2024. Május 06. 12:44, hétfő | Belföld

Nagy Márton szerint Magyarország képes meghatározó szereplővé válni az űripar területén

Magyarországot gazdasági ökoszisztémája, infrastruktúrája és szellemi tőkéje egyaránt alkalmassá teszi arra, hogy meghatározó szereplővé váljon az űripar területén

2024. Május 06. 12:42, hétfő | Külföld

Nem hadászati nukleáris fegyverek bevetését imitáló hadgyakorlatot rendelt el az orosz elnök

Utasította az orosz fegyveres erők vezérkarát Vlagyimir Putyin orosz elnök, hogy készüljön fel egy olyan hadgyakorlatra, amelyen nem hadászati nukleáris fegyverek használatát fogják gyakorolni