Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2015. Május 02. 00:59, szombat | Helyi
Forrás: saját

Egy interjú két fantasztikus Tóth Gabival

Egy interjú két fantasztikus Tóth Gabival

2015. május 1-jén teljes titokban találkozott Mosonszolnok egyik kis vendéglőjében a két sztár!

A nagy találkozást az MKC SE játékosának menedzsere, Róth Gergely kezdeményezte, hogy Gabinak örömet és plusz feltöltődést szerezzen a nagyobb mérkőzések és az érettségi előtt. Az MKC SE pénteken fogadta az Ipress-Center Vác csapatát Mosonszolnokon, s mivel az énekesnő Tóth Gabi éppen Mosonmagyaróváron adott koncertet délután 6 órakor, így végre sikerült összeegyeztetni a beszélgetést, ami egyben Gabi ballagási ajándéka volt

Az előadóművészt egy kis ajándék is fogadta, Gabi ugyanis egy dedikált kézilabdával és egy sport-mezzel várta. Mind a két lánynak fontos elfoglaltsága és pontos napirendje volt, ezért a találkozó nem tartott sokáig, de annál tartalmasabban telt. Egy rövid kis interjú után a két Gabi olyan eszmecserét folytatott, amiből látszott, nagyon készültek erre mind a ketten. Jó hangulat volt.

Az InfoMosonmagyaróvár Olvasóit természetesen nem hagyhatjuk ki ebből az élménybeszámolóból! Íme a rövid beszélgetésünk:
Május elseje van, ráadásul 3 napos hosszú hétvége. Ez egy előadóművész számára rengeteg fellépéssel jár. Te mégis időt szakítottál arra, hogy Gabival találkozz. Ez egy különleges felkérés volt számodra?
Nagyon különlegesnek találtam és persze, amikor tehetem, végigkísérem a „kis csajszi” pályafutását. Eszméletlen ügyesnek tartom, hogy ilyen fiatalon ilyen sikereket ér el.

Ezek szerint Te már régebb óta figyeled az eredményeit?
Pár hónapja találtam rá a neten. Igazából az X-Faktor forgatása alatt szinte teljesen be voltam zárva a stúdióba és nagyon kevés infot kaptam a „külvilágból”. Január-februárban kezdtem el kijönni a kis „odúmból” és megnézni, mi is történt a nagyvilágban, mi történt a hírekben.
Folyamatosan nyomon követjük, melyik sajtóban mikor, hol és hogyan jelenünk meg és Tóth Gabi címszóra egyre többször jött elő, hogy mennyi gólt lőttem és milyen eredményesen szerepeltem adott mérkőzéseken. Nagyon furcsa volt, miért írnak ilyeneket és így nyomoztam utána, ki is az a Tóth Gabi? Így figyeltem fel rá! :)

Gabit Görbicz Anita utódjának is nevezik, a kézilabda Európa Bajnokságon is kiválóan szerepelt. Alig 18 évesen képviselte hazánkat a válogatott csapatban. A Te életedben milyen szerepet játszik a sport?
Számomra nagyon fontos a mozgás. Rengeteg sportot kipróbáltam, többek között a kézilabdát is, amit nagyon szerettem. Talán ez volt az a csapatjáték, amit szívesen folytattam volna tovább, de sajnos két műtétem is volt, ami miatt fel kellett adnom. Aztán az élet úgy terelt, hogy az éneklés és a zene felé vitt az utam. Mivel a sport nagyon meghatározó az állóképesség szempontjából és a színpadi teljesítmény szempontjából is, nem élhetek nélküle én sem. Jelenleg a latin tánc sport az, amivel formában tartom magam.

És innentől Tóth Gabi (énekesnő) átvette az irányítást. Ha lett volna nálam mikrofon, mondhatnám, hogy kiragadta a kezemből. És a két Tóth Gabi, mint amikor két régi jó barátnő egymásra talál, kezdtek tovább beszélgetni. Kiderült, hogy Gabi ma ballag, hétfőn kezdi az érettségit. Napi két edzés mellett nyugodtan megeheti a kolbászt és egyéb - a ’sztárimidzs’ szempontjából tiltott élelmiszereket is. Valamint az is, hogy a kézilabda mellett ő is kacsingatott valamikor az éneklés felé, amit aztán később meghagyott a nővérének.

Miután sikerült visszaragadnom az irányítást, Gabi (MKC SE) felé fordultam kérdésemmel: Lassan vége az idei szezonnak. Túl vagy egy EB-n, a csapatban is több változás történt az év alatt, legutóbb márciusban kaptatok új edzőt, Hlavaty Tamás személyében. Hogyan értékeled a teljesítményeteket?
Úgy gondolom, hogy jól indultunk. Többször tudtunk volna olyan meccseket is megnyerni, ahol nem mi voltunk az esélyesebbek, de ez ebben az évben nem sikerült. A rájátszásban most nagyon odateszi magát a csapat és igyekszünk most már kialakult egységként dolgozni. Nagyon jó a csapat, nagyon jól együtt vagyunk.

Gabi, elképzelhetőnek tartod, hogy a Te rajongóid Gabi szurkolótáborát is erősítik majd? (Ugye, hogy nem is olyan egyszerű ez? :) )
Biztos vagyok benne! És a közösségi oldalaimon is buzdítom majd őket erre! Valamint nagyon remélem, hogy előbb-utóbb eljutok egy meccsre is, ahol meg tudom nézni élőben is, hogyan küzd a csapattal együtt. Addig is nagyon sok sikert kívánok neki!

Mire a másik Gabi is belelendül a dicséretekbe: Én nagyon szeretem Gabit! Imádom, hogy ilyen vagány csaj, és hogy bármi jól áll neki! Imádom a hangját, szerintem nagyon különleges! Még egyszer köszönöm, hogy tudtam vele találkozni. Nagyon bízom benne, hogy ezután is tudjuk tartani a kapcsolatot!


Mi mind a két Tóth Gabinak sok sikert kívánunk munkájukhoz és eredményeikhez!


InfoMosonmagyaróvár Szerkesztőség
Nemes Claudia

A cikket szerzői jog védi! Megosztása csak forrásmegjelöléssel használható!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 18. 11:33, csütörtök | Helyi

Igazibb Önismeret

Igazi Barbara IGAZIBB ÖNISMERET című előadásán vehetnek részt az érdeklődők a Huszár Gál Városi Könyvtárban április 26-án, pénteken 17 órától .

2024. Április 10. 17:58, szerda | Helyi

Vágányzári hirdetmény

Mósodított menetrend szerint közlekedik a 9447 sz. vonat április 15-től április 19-ig Hegyeshalom — Rajka állomások között végzett pályakarbantartási munkák miatt az 1 Győr — Hegyeshalom — Rajka vasútvonalon.

2024. Április 09. 10:56, kedd | Helyi

Digitális tartalmak közzététele, hasznosítása, alkalmazása workshop

A Néprajzi Múzeum Digitális tartalmak közzététele, hasznosítása, alkalmazása című workshopján vehetnek részt az érdeklődők a Huszár Gál Városi Könyvtár rendezvénytermében április 17-én, szerdán 16 órától.

2024. Április 09. 10:51, kedd | Helyi

Felhívás szavazatszámláló bizottságba történő jelentkezésre

Még egy napig, április 10-ig lehet jelentkezni a szavazatszámláló bizottságba.