Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2011. November 24. 06:56, csütörtök | Bulvár
Forrás: Stop.hu

Egész komoly elégtételt kaptak az X-Faktor sztárjai - VIDEÓ

Egész komoly elégtételt kaptak az X-Faktor sztárjai - VIDEÓ

Mára el sem tudná képzelni a Non Stop, milyen lenne zene nélkül élni, hiszen bár a fiúk külön utakon is járnak, ez az, ami összeköti őket.

Az X-Faktorban feltűnt acapella csapat mesélt arról, mi történt velük az elmúlt évben és mi a véleményük az RTL Klub tehetségkutatójának idei felhozataláról.

STOP: Az X-Faktor hozta meg számotokra a népszerűséget. Ez tart még?

Non Stop: Szerencsére nem panaszkodhatunk, az X-Faktor hozta népszerűségnek azóta is érezzük hatásait. Továbbra is koncertezünk rendszeresen, járjuk az országot és igyekszünk szórakoztatni mindenhol, ahol megfordulunk.

- Mit tapasztaltok, mennyire tudtatok érvényesülni az acapella műfajával?

- Nem mindig egyszerű acapella énekelni, sajnos megvannak a korlátai, viszont ugyanannyira megvannak az előnyei is. Sokkal szabadabban tudunk dalokba belenyúlni, átdolgozni, nemcsak elénekeljük az eredeti előadóhoz hasonlóan, hanem egy teljesen új értelmezésben adjuk elő. Eddig úgy tűnik, hogy nem haszontalan, mert általában hálásan fogadja a közönség a már-már jellegzetesen "nonstop-os" átdolgozásainkat.

- Mennyire nehéz öttagú csapatként dolgozni?

- Nagy előnyünk sok csapathoz képest, hogy mi már régebb óta ismerjük egymást, nem a Non Stop az első közös éneklésünk. Zsolti kivételével mindannyian egy kórusban énekeltünk előtte, tehát mi már ismertük egymást, tudtuk, hogy kivel fogunk együtt dolgozni, Zsolesz pedig hamar beilleszkedett. Ráadásul annyi időt töltöttünk már együtt - az X-Faktor házban gyakorlatilag együtt éltünk -, hogy már meg is szoktuk egymást! Tehát ha már sikerül olyan időpontot találni, amikor találkozunk, próbálunk, fellépünk, stb., akkor már megvagyunk, de azért nem mindig egyszerű öt embert naprakészen tartani, de szerencsére nincsenek fennakadások.

- Solti Ádám már "sorozatsztár" lett, a többiek is mozognak más területen?

- A Non Stop mellett mindenkinek megvan a saját kicsi élete is, ahogyan már előtte is megvolt. (Solti) Ádámot mindig érdekelte a színészet, ezért örülünk, hogy megtalálta a helyét barátok között, de élelmiszermérnökként Holló Balázs, informatikusként Vér Balázs, tanulóként (Enghy) Ábel és kárpitosként és zenészként (Kassai) Zsolti is jól érzi magát, ezek mellett még próbálunk és fellépünk rendszeresen. Az éneklés mindenkinek kicsit olyan, mint egy professzionálisabb hobbi, mindannyian szeretjük ezt csinálni, és el sem tudnánk képzelni enélkül.

- Azt mondtátok, járjátok az országot, hol lehet látni titeket mostanában?

- Folyamatosan járjuk az országot, sok helyen énekeltünk már, és reméljük, még több helyre el tudunk menni. Nagyon hálásak vagyunk a közönségnek, mindig nagyon kedvesek velünk, és nagyon feltöltődünk a fellépések alatt. Legközelebb Sopron, majd pedig Fehérvár lesz az úticél.

- Külföldre is vezetnek utak?

- Igen, sikerült eljutnunk már Ausztriába, Grazba, egy nemzetközi acapella csapatoknak rendezett versenyre, ahol bronz diplomával honorálták a felkészülésünket és tudásunkat. De nem állunk itt meg, szeretnénk jövőre is menni, és keressük a lehetőségeket itthon és külföldön is.

- Az X-Faktorban jó néhány arcotokat megismerhettük. Lesznek saját dalaitok is?

- Célunk az, hogy színes műsort adjunk mindenhol, ahol megfordulunk, olyan dalokat is éneklünk, amelyek szerepeltek a műsorban, de mellette folyamatosan próbálunk, és új dalokat tanulunk. A sokszínűséget kifejezni hivatott saját dalunk is, a Holtsikoly a világ, de mellette tervezzük saját dal, illetve klip megjelenését is.

- Egyébként hogy tekintetek vissza a tehetségkutatóra, az idei csapatokat szemügyre vettétek?

- Természetesen nyomon követjük az idei X-Faktort, és nagyon örülünk, hogy acapella csapat nem jutott be idén a legjobb 12 közé. Mindent egybevetve óriási élmény volt benne lenni és megkapni a hatalmas X-Faktor gépezet támogatását, mely eljuttatott minket ide, ahol most lehetünk, és nagyon örülünk annak, hogy ekkora lehetőséget kaptunk a mentoroktól és a tévénézőktől.

- Nem szerepeltek túl sokat a médiában, szándékosan nem akartok "bulvárszereplők" lenni?

- Túl sokat nem, de azért szerepelünk. Nem akarunk celebek lenni, viszont a korrekt és jó eseményeket szívesen megosztjuk a médiumokkal. Ez persze nem a magánélet kiteregetését jelenti. Minden szakmai siker, eredmény publikálásának örülünk.

- A zene mellett jótékonysági feladatot is vállaltok, hiszen a Tegyünk Együtt a Gyermekekért programban is részt vesztek...

- Számunkra fontos, hogy olyan dolgokhoz adjuk nevünket, amik nagyon fontosak az életben. Az ismertség nagy felelősség is, mert lehetőséget kapunk arra, hogy változtassunk dolgokon. Szeretnénk is kihasználni ezt a lehetőséget, szeretnénk segíteni mindenkinek, akinek tudunk, különös tekintettel a hátrányos helyzetű gyermekekre.

Címkék: Non Stop, x-faktor

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.