Városlista
2018. december 10, hétfő - Judit

Hírek

2018. Április 25. 15:26, szerda | Helyi
Forrás: Hansági Múzeum

Doja, a cigánytündér

Doja, a cigánytündér

A Bolyai-iskola Szín-Játszó-Körének előadása a Cselley-ház udvarán. Szeretettel várnak minden érdeklődőt 2018. május 17-én a 9 órakor kezdődő előadásra.

Szécsi Magda cigány meséjét színpadra alkalmazta Lakner Gabriella. A darabban részletek hangzanak el Bari Károly Vándorcigányok verséből.
Ezt a mesét azért választották, hogy jobban megismerjék és az előadások során másokkal is megismertessék egy velünk élő népcsoport kultúráját, művészetét; hiszik, hogy ez az első lépés az egymás megértéséhez és elfogadásához vezető úton.

A Bolyai-iskola színjátszói ebben az esztendőben a Megyei Színjátszó Fesztiválon ezüstminősítést kaptak.

A csoportok jelentkezését a muzeumpedagogia@hansagimuzeum.hu e-mail címen várjuk.
Az előadás megtekintése díjtalan.

Helyszín: Cselley-ház (Fő u. 19.)

Ezek érdekelhetnek még

2018. December 07. 07:22, péntek | Helyi

Legyen biztonságban Advent idején is

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Osztálya néhány tanáccsal igyekszik segíteni, hogy az ünnepi készülődés során ne váljanak bűncselekmények áldozataivá. Kérjük fogadják meg javaslatainkat!

2018. December 07. 07:00, péntek | Helyi

WHC Kft. munkatársakat keres

A WHC Kft. munkatársakat keres kiemelt bérezéssel, könnyű és nehéz fizikai munkára, több műszakos munkarendbe, hosszútávra! Pályakezdők jelentkezését is várják!

2018. December 06. 19:49, csütörtök | Helyi

Lebuktak az orvhalászok

A rendőrök orvhalászat vétsége elkövetésének megalapozott gyanúja miatt fogtak el három Mosonmagyaróvár-környéki férfit.

2018. December 06. 19:44, csütörtök | Helyi

Legyünk biztonságban advent idején is

A múlt hétvégén megkezdődött a négy héten át tartó adventi időszak. Ilyenkor a hagyományoknak megfelelően sok otthonban gyújtják meg az adventi koszorú gyertyáit.