Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2018. Március 27. 13:49, kedd | Bulvár
Forrás: mti

Disney On Ice show jövő februárban Budapesten

Disney On Ice show jövő februárban Budapesten

Varázslatos Jégfesztivál címmel a Jégvarázs című amerikai 3D-s animációs filmben megismert Anna hercegnő és Elza királynő főszereplésével látványos Disney On Ice showműsor lesz jövőre Budapesten.

Az előadás 2019. február 1-től 3-ig a Papp László Budapest Sportarénában várja majd a közönséget.

A jégre álmodott mesebeli forgatagban feltűnnek a Disney filmek főhősei, köztük Ariel, Aranyhaj és Belle hercegnő, a közönség együtt utazhat Olaffal, a hóemberrel, Kristoffal, a hegyi emberrel és szarvasával, Svennel, miközben segítenek a nővéreknek, Anna hercegnőnek és Elza királynőnek - szerepel a szervezők által az MTI-hez kedden eljuttatott ajánlóban.

Mint írták, a Feld Entertainment által tető alá hozott Varázslatos Jégfesztivál a Disney birodalom elbűvölő egyvelege, amelyben a közkedvelt hősnők történeteit energikus koreográfiával emelték ki. A showban a csodaországban Mickey és Minnie egér kalauzolja a nézőket, akik találkozhatnak Sebastiannal és Triton király lányaival A kis hableányból, a Csúcs Kiskacsa elnevezésű kocsma közönségével az Aranyhaj és a nagy gubancból vagy A szépség és a szörnyeteg elvarázsolt személyzetével.

A jeges előadást a producer testvérpáros, Nicole és Juliette Feld alkotta meg, a rendező Patty Vincent. A budapesti programban összesen öt előadás szerepel: 2019. február 1-jén este, 2-án és 3-án pedig délelőtt és délután látható a produkció a Papp László Budapest Sportarénában.

Címkék: Disney, jég, Jégvarázs

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára