Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2013. Február 15. 07:59, péntek | Kék hírek
Forrás: MTI, MNO, Nyugat.hu

Csepregi tragédia - Megölte két gyermekét és magával is végzett egy férfi

Csepregi tragédia - Megölte két gyermekét és magával is végzett egy férfi

Két kisgyermek és egy férfi holttestét találták meg egy csepregi családi házban csütörtök este – közölte a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője. A hivatalosan még meg nem erősített információk szerint a férfi rátámadt a családjára. Az anyának sikerült kimenekülnie a házból, így túlélte a családi tragédiát. A Nyugat.hu arról ír, a férfi szerelemféltésből gyújtotta rá feleségére a házat, valamint késsel ölte meg a gyerekeit.

Kazmar Enikő, a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője hangsúlyozta: az üggyel kapcsolatban egyelőre a nyomozás érdekében nem kívánnak többet mondani, mivel a helyszíni szemle még csak most kezdődött, de azt ígérte, hogy később tájékoztatnak.

Az MTI úgy tudja, hogy egy hároméves és egy négyéves kisfiú halt meg, a családnak állítólag anyagi gondjai voltak.

A nyugat.hu helyszíni információi szerint szerelemféltés miatt ölte meg feleségét, valamint két és három éves gyermekeit a kamionsofőrként dolgozó férfi. A hírportál úgy tudja, hogy a gyerekekkel késsel végzett, míg feleségére rágyújtotta a házat, végül pedig saját életének is késsel vetett véget.

Az MTI tudósítójának érdeklődésére a szombathelyi Markusovszky Kórház sürgősségi osztályán közölték: a csepregi tragédia helyszínéről egy nőt füstmérgezéssel szállítottak be hozzájuk a mentők, a hölgy nincs életveszélyben. Balogh Nikoletta, a Vas Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője azt mondta: arról sem adhat tájékoztatást, hogy volt-e tűz az épületben, szavai szerint az ügyben kizárólag a „rendőrség kommunikál”.
A csepregiek nem értik

A család magukat megnevezni nem kívánó ismerősei elmondták, hogy a férfi rajongásig szerette gyermekeit. Szerintük feltehetően féltékenysége vezetett oda, hogy csütörtök este rátámadt családtagjaira.

A nyugat.hu által megkérdezett környékbeliek normális, barátságos embernek ismerték a férfit. Hozzátették: édesanyja korábban szintén önkezével vetett véget életének.

Király Árpád, Csepreg független polgármestere a távirati iroda munkatársától értesült a tragédiáról. Azt mondta, azonnal tájékozódik, és amennyiben az önkormányzat bármiféle segítséget nyújthat, megteszi a szükséges lépéseket.

A rendőrség lezárta a környéket. A sajtó munkatársait egyelőre nem engedik a Bartók Béla utcai családi házhoz. Az MTI helyszínről származó értesülései szerint több mentőautó, rendőrségi gépjármű és tűzoltókocsi áll a ház előtt. Kazmar Enikő, a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője korábban azt mondta: Tiborcz János megyei főkapitány is a helyszínre érkezett. Hivatalos tájékoztatás péntekre várható.

Címkék: Csepregi tragédia

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 27. 06:00, szombat | Kék hírek

Székkel támadt tanárára egy diák, vádat emeltek ellene

A 9. osztályos tanulók a tanórán székkel támadt tanárára az egyik szolnoki iskolában - tudatta a főügyészség helyettes sajtószóvivője pénteken közleményben az MTI-vel.

2024. Április 24. 07:54, szerda | Kék hírek

Elfogtak egy öt éve körözött férfit Budapesten

Öt évig bujkált a hatóságok elől az a férfi, akit a Budapesti Rendőr-főkapitányság munkatársai a Nemzeti Védelmi Szolgálat (NVSZ) közreműködésével a XI. kerület egyik erdős részén fogtak el a múlt szerdán.

2024. Április 22. 10:09, hétfő | Kék hírek

Elfogtak három budapesti férfit, aki rendőrnek adta ki magát, úgy rabolt pénzt és drogot

A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI) nyomozói elfogtak három budapesti férfit, aki rendőrnek adta ki magát és pénzt, valamint drogot rabolt.

2024. Április 22. 06:00, hétfő | Kék hírek

Elfogatóparancsot adtak ki a csütörtöki halálos hármas karambol ügyében

Elfogatóparancsot adtak ki a Ferihegyi úton történt halálos közlekedési baleset feltételezett okozója ellen, aki segítségnyújtás nélkül menekült el a helyszínről csütörtökön