Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2011. December 26. 15:22, hétfő | Bulvár
Forrás: Story Online

Caramel: "Megvisel a szakítás!"

Caramel:

Több, mint egy hónapja szakítottak párjával, Szilvivel, az énekest azonban a mai napig megviseli az elválás.

Caramel ráadásul úgy érzi, talán újra éveket kell várnia, mire talál valakit, akivel a családalapításon gondolkodhat.

Kilenc hónapig voltak együtt, az utolsó időszakban azonban már mindketten tudták: nem egymást keresik. "Már a harmadik hónapban éreztük, hogy ez nem az lesz, mint amiben reménykedtünk. Megmondom őszintén, nagyon sokat örlődtem, gyötrő volt fizikailag is, de a döntést meg kellett hozni" - derül ki Demcsák Zsuzsa Caramellel készített interjújában.

A pár azonban végig abban reménykedett, valami talán megváltozik kapcsolatukban. "Mindennap úgy ébredtem fel, hogy megpróbálom, hátha ma önmagam lehetek vele, és ő is azt nyújtja, amire nekem van szükségem. Én is hibáztam, és ő is hibázott, a szakítás mind a kettőnk felelőssége, mégis a mai napig megvisel." Bár Caramel gyermeket szeretett volna Szilvitől, mégis kimondta, hogy vége, annak ellenére, hogy tudja, így az általa annyira áhított család újra a távoli messzeségbe került. "Tudtam, hogy ha szakítunk, akkor megint éveket várok, mire felépítek egy kapcsolatot, ami olyan bizalommal, szeretettel, őszinteséggel fog működni, aminél nyugodtan mondhatjuk, hogy összekötjük az életünket."

Címkék: caramel

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.