Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2016. November 28. 13:00, hétfő | Helyi
Forrás: Nemes Claudia

MA: Budapesti Víz Világtalálkozó 2016 Varga Bence Glasso produkciójával

MA: Budapesti Víz Világtalálkozó 2016 Varga Bence Glasso produkciójával

Nagy megtiszteltetés érte a Glasso produkció megalkotóját, hiszen személyes meghívást és fellépési lehetőséget kapott a magas rangú vendégeket váró Világtalálkozón.

2016. november 28-án kezdődik a Budapesti Víz Világtalálkozó 117 ország közel 1800 résztvevőjével és 600 regisztrált Szakkiállítás látogatóval. A konferencia három napján állam- és kormányfők, miniszterek, nemzetközi szervezetek magas rangú tisztviselői, az üzleti és tudományos élet szereplői, valamint a civil társadalom képviselői vitatják meg a víz, szanitáció és fenntartható vízgazdálkodás legjelentősebb kérdéseit.

Az Eseményről még több érdekesség és információ a Budapest Water Summit oldalán olvasható.

Varga Bencét – akire mosonmagyaróváriként nagyon büszkék vagyunk - kérdeztük, hogyan készül a találkozóra?
Kitől kaptad a meghívást? Mikor fogsz szerepelni?

Az eseményt a Fővárosi Vízművek Zrt. szervezi. A meghívás is tőlük érkezett. Hétfő este, a nyitónapon az esti gálaműsorban fogok fellépni a nagyérdemű előtt. Fél órás produkcióval készülök és bízom benne, hogy mindenkinek elnyeri a tetszését, aki még nem találkozott ezzel a hangszerrel.
Megtisztelőnek érzem a felkérést, különösen azért, mert a felkérésben kifejezetten ezt a Glasso, az éneklő poharak koncertet emelték első helyre az előadók között.


Hat éve dolgozol ezzel a produkcióval. Szerepeltél már TV műsorokban fő műsoridőben, céges rendezvényeken és vidéki esteken is. Mik a tapasztalatok? Mennyivel különbözik ezektől a jövő heti fellépés?

Elmondhatom, hogy a kitartás és a szorgalom – mint ahogy máshol, itt is - meghozza gyümölcsét. Az elmúlt években sokat dolgozunk azért, hogy ez a produkció ismert és elismert legyen. Ma már a sok pozitív visszajelzés mellett a naptár is hamar betelik a koncert-dátumokkal. Az elismertségre pedig talán a legjobb bizonyíték a november 28-i fellépés is.


Hol látható, hallható még idén a Glasso produkció?

2016. decemberében ez előbb említett neves rendezvény mellett több fellépésem is lesz még a fővárosban. E mellett játszani fogok még Kecskeméten, Sátoraljaújhelyen, Mátraházán és hogy egy közeli helyet is említsek, december 18-án Kimlén is.

Gratulálunk és sok sikert kívánunk!


Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 10:09, szerda | Helyi

Kenuzás közben a vízbe borultak és az egyik utas meghalt

Vádat emelt a Győri Járási Ügyészség azzal a 45 éves férfival szemben, aki tavaly, mint kormányos ment kenuzni barátaival, és egy baleset következményében egyik társa meghalt.

2024. Április 22. 12:08, hétfő | Helyi

Abszolút első helyet ért el Liziczai Gergő a TUDOK-on

Kiemelkedő sikereket ért el Liziczai Gergő, a Kossuth Lajos Gimnázium diákja, a Hlavay József Környezettudományi és Műszaki Diákkonferencia országos döntőjén, valamint a Tudományos Diákkörök Országos Konferenciáján.

2024. Április 18. 11:33, csütörtök | Helyi

Igazibb Önismeret

Igazi Barbara IGAZIBB ÖNISMERET című előadásán vehetnek részt az érdeklődők a Huszár Gál Városi Könyvtárban április 26-án, pénteken 17 órától .

2024. Április 10. 17:58, szerda | Helyi

Vágányzári hirdetmény

Mósodított menetrend szerint közlekedik a 9447 sz. vonat április 15-től április 19-ig Hegyeshalom — Rajka állomások között végzett pályakarbantartási munkák miatt az 1 Győr — Hegyeshalom — Rajka vasútvonalon.