Városlista
2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2013. Október 29. 05:00, kedd | Bulvár
Forrás: ujasz.hu

Brad Pitt kutyául büdös - neje már a szagát sem bírja!

Brad Pitt kutyául büdös - neje már a szagát sem bírja!

A színésznőt újabban az őrületbe kergeti kedvese szaga

A színész legújabb heppje ugyanis az, hogy szappan helyett egy házilag gyártott, kizárólag citromot, vizet és almaecetet tartalmazó biokozmetikummal tisztálkodik, ami családja szerint azonban nem túl hatékony a kellemetlen szagok semlegesítésében...

"Brad utánaolvasott, hogy milyen méreganyagokat tartalmaznak a szappanok, különösen az antibakteriális termékek , és meggyőződése, hogy ezek, valamint az izzadsággátló dezodorok használata nemcsak a környezetre van káros hatással, hanem az emberi test öregedési folyamatait is felgyorsítja" - nyilatkozta a National Enquirer-nek a színész egyik ismerőse, aki azt is elárulta, Angelina Jolie-t cseppet sem nyűgözte le Pitt új felfedezése.

"Angie fellázadt a dolog ellen, a gyerekek pedig egyenesen "Büdi Apunak' hívják. Angie azt mondta Bradnek, hogy olyan szaga van, mint egy pásztorkutyának, így csak akkor folytathatja a szappanmentes kúráját, ha külön kontinensen tartózkodnak" - mesélte nevetve a párhoz közeli bennfentes.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 06:00, szombat | Bulvár

Kövér László az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta

Khálid bin Hilál Al-Máváli sejket, az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Országházban - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája pénteken az MTI-vel.

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.