Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2011. November 24. 06:54, csütörtök | Bulvár
Forrás: Story Online

Betegség? Angelina Jolie csak 44 kiló

Betegség? Angelina Jolie csak 44 kiló

Rémisztően sovány a színésznő, csak az elmúlt két hétben öt kilót fogyott, de állítása szerint ez egyáltalán nem szándékos. Mi lehet a baj?

Alig néhány hete hagyta el Magyarországot Angelina Jolie, és az itt készült fotókon még sokkal egészségesebbnek látszott. Igaz, akkor is jócskán elmaradt a testsúlya a normálistól, de jelenlegi 44 kilójával már betegesen soványnak mondható. A vietnámi reptéren készült képeket elnézve a Daily Mail azt találgatta, vajon mi baja lehet a színésznőnek?

"Napi 600 kalórián él, állítása szerint nincs ideje enni - nyilatkozta a brit napilapnak a sztár egyik ismerőse. - Reggelire egy kanál kókuszolajat és egy marok müzlit eszik kevés tejjel. Napközben van nála mandula és gumicukor, ha már nagyon éhes lenne, bekap egy-egy darabot. Este pedig egy kis húst eszik, nem egyszer a gyerekek maradékát, és Braddel megisznak egy kis vörösbort."

Angelina legutóbb akkor volt ennyire sovány, amikor az édesanyját gyászolta, mert - ahogy mondta -, nem képes enni, amikor bánatos vagy ideges. Sokan persze találgatni kezdtek, hogy esetleg Brad Pitt-tel vannak problémáik, amik kikészítik, de ezt a színésznő határozottan cáfolta, ahogy azt is, hogy beteg lenne.

"Nemcsak a bánat szokta megviselni - magyarázza Jolie ismerőse -, hanem a terhesség is. Eddig mindkét alkalommal majd 7 kilót fogyott a rosszullétek miatt."

Lehet, hogy a színésznő megint babát vár?

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára