Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2019. Április 14. 21:00, vasárnap | Helyi
Forrás: Nemes Claudia

Az első lépések, az első gyerekcipők – Mire figyeljünk?

Az első lépések, az első gyerekcipők – Mire figyeljünk?

Gyermekeink első lépéseit - majd később akár egész életét - nagy mértékben befolyásolhatja az első gyermekcipők kialakítása, rugalmassága, tartása. A Fanni Cipőbolt tulajdonosaival gyors összehasonlítást végeztünk.

Köztudott, hogy a Fanni Cipőboltban (Mosonmagyaróvár, Kormos ltp. 12., 4. üzlet) 17-től akár 40-es méretig találni cipőket, a tulajdonosok azonban kifejezetten figyelnek az első lábbelikre. Az édesanyák talán éppen ezért választják őket előszeretettel.

Forgalmazott márkáitok nemcsak a garanciális minőség, hanem az egészség védjegyei is. – nyilatkoztad egyszer. Mire kell figyelni a közel egy éves korú gyermekek cipőinél? - kérdeztük Földiné Dudás Erika, a Fanni Cipő és Mesebolt vezetőjét.

A kisgyermekek egyenes talpát és kissé befelé dőlő bokájukat a végleges és egészséges homorú lábboltozatuk kialakulásáig.több cipő kíséri végig. A lényeg, hogy ezt a kialakulás alatt lévő lábszerkezetet folyamatosan támogassa a cipő is.Erre az első lépés cipők mellett, indokolt esetben a szupinált cipők jelenthetnek megoldást.A szupinált cipők egyre elterjedtebbek a szülők körében. A kisbaba bokája a járás megkezdésénél felépítéséből adódóan befelé dől, ezért ajánlatos első cipőnek olyat venni, aminek erős kérge jól tartja a bokát. A szupinált cipők sarokrésze kifelé döntött, azaz egy döntött sarokéket helyeznek a cipő talpának alsó részébe, hogy ezáltal a gyermek bokája ne tudjon befelé dőlni. E mellett fontos szerepet játszanak a kóros elváltozások megelőzésében is.

Ebben a témában tényleg szakértők vagytok. Az ehhez tartozó márkákat is sikerült már letesztelnetek?

Közel 3 éve foglalkozunk gyermekcipők értékesítésével. Ezalatt az idő alatt folyamatosan figyeltünk az ellátói rendszerek rugalmasságára, a garanciákra valamint a vásárlói visszajelzésekre. A kiváló minőségből pedig sohasem engedtünk! Több gyártó termékeit megismertük, elemeztük, kipróbáltuk. A mai kínálatunkat ezek alapján állítottuk össze:

A Szamos gyermekcipők kizárólagos forgalmazói vagyunk Mosonmagyaróváron. További forgalmazott márkáink

  • a D.D Step
  • a SuperFit
  • a Ponte20
  • és a Richter – régi nevén Siesta.

A kínálat valóban hatalmas. Itt minden szülő könnyen megtalálhatja az első, majd későbbiekben a többi cipőt is. A bölcsödébe valót, az óvodai kinti, benti, téli és tornacipőket, az iskolások igényeiről pedig már nem is beszéljünk… Hogyan tudtok ennyi mindenre figyelni és minden igényt maximálisan kiszolgálni? Mi a titok?

Titok nincs, figyelem azonban annál inkább. Központi üzletünkben is szívesen kiszolgálunk minden kedves Vásárlót, de webáruházunk, a Fannimesecipő.hu még az éjszakai vásárlásra is lehetőséget ad. A kismamák számára sokkal kényelmesebb, ha otthonról - amíg a kicsi alszik -, választják ki a megfelelő méretű, színű és igényű cipőket. Minden felmerülő kérdésre válaszolunk, segítünk és végigkövetünk minden vásárlási folyamatot. A szállítás gyors és rugalmas, a visszatérő vásárlóinkat pedig rendszeresen kedvezményekkel jutalmazzuk,tehát érdemes feliratkozni hírlevelünkre!

A webáruházi szolgáltatások ellátásának megfelelően változott a bolti nyitvatartásotok?

Igen. Ahhoz, hogy minél professzionálisabbak legyünk, üzletünk nyitva tartását is módosítanunk kellett.

Hétfő - szünnap
Kedd - Csütörtök: 13.00 - 17.00
Péntek: 9.00 - 13.00
Szombat: 9.00 - 12.00

Ebben a rendben várjuk Vásárlóinkat személyesen vagy weboldalunkon keresztül a nap 24 órájában! Facebook oldalunk:https://www.facebook.com/fannicipo/

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 18. 11:33, csütörtök | Helyi

Igazibb Önismeret

Igazi Barbara IGAZIBB ÖNISMERET című előadásán vehetnek részt az érdeklődők a Huszár Gál Városi Könyvtárban április 26-án, pénteken 17 órától .

2024. Április 10. 17:58, szerda | Helyi

Vágányzári hirdetmény

Mósodított menetrend szerint közlekedik a 9447 sz. vonat április 15-től április 19-ig Hegyeshalom — Rajka állomások között végzett pályakarbantartási munkák miatt az 1 Győr — Hegyeshalom — Rajka vasútvonalon.

2024. Április 09. 10:56, kedd | Helyi

Digitális tartalmak közzététele, hasznosítása, alkalmazása workshop

A Néprajzi Múzeum Digitális tartalmak közzététele, hasznosítása, alkalmazása című workshopján vehetnek részt az érdeklődők a Huszár Gál Városi Könyvtár rendezvénytermében április 17-én, szerdán 16 órától.

2024. Április 09. 10:51, kedd | Helyi

Felhívás szavazatszámláló bizottságba történő jelentkezésre

Még egy napig, április 10-ig lehet jelentkezni a szavazatszámláló bizottságba.