Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2017. Szeptember 21. 10:50, csütörtök | Sport

Autocross - Palotás Péter: Van még bennem tartalék

Autocross - Palotás Péter: Van még bennem tartalék

Palotás Péter - Mitsubishi Colt EVO
Dargov-Dubiny 2017.09.23-24.
Levianus Motorsport
Interjú Palotás Péter pilótával a Dargov-Dubiny Autocross OB - Zóna verseny előtt.

Dargovban szállsz újra harcba a Mitsubishi Colt EVO pilóta ülésében a következő autocross OB és Zóna versenyen. Dömsödön már látszott rajtad, hogy kezded élvezni is a versenyt. Maradt még azért tartalék benned, de a Dargovi pálya szerintem neked való lesz. Kis Ádám már 2016-ban sikerrel mutatkozott be a kilátogató nézőknek és a sporttársaknak. Most rajtad a sor!

Mit is szeretsz a szlovák pályában, van-e lesz-e kedvenc kanyarod ott?

- Nagyon jó a vonalvezetése, technikás pálya, de ugyanakkor gyors is. A célegyenes ráfordító a kedvenc, szép széles és tempós.

Indultál-e már ott korábban?

- Igen, a tavalyi szezonban mér teljesítettem egy versenyhétvégét ott. Kellemes emlékeim vannak, nagyon jó volt akkor is a pálya és a szervezés is.

Gyalogos pályabejárásra lesz lehetőség szombaton, majd szabad edzésre, két időmérő és egy előfutamra. Tehát nem fogsz sokat unatkozni a versenyhétvége első napján. Mi is a terved ezen versenyen? Mennyire tudtad beülni a Dömsödi Autocross Arénában a Colt-ot?

- A terv és a cél a dobogó, bár elég erős lesz a mezőny a külföldi versenytársak miatt, akik jobban ismerik ezt a pályát. Szerintem ahogy mondtad, van még bennem tartalék azt most kiautózom, mert még a bajnoki címért megy a küzdelem.

Partnereimnek köszönöm a segítséget: PLTS Ipari Kft., Zeusz Exhaust Kft., AT-LOC Hungária Kft.
- Hajósi Miklós -

Címkék: Autocross

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 22. 10:06, hétfő | Sport

Fucsovics 29 helyet javított a tenisz-világranglistán, Marozsán a 38.

Fucsovics Márton a bukaresti tornagyőzelmével 29 helyet javított, ezzel 53. a férfi teniszezők világranglistáján, melyen legjobb magyarként Marozsán Fábián a 38.

2024. Április 21. 11:25, vasárnap | Sport

Kínai Nagydíj - Verstappen rajt-cél győzelmet aratott Sanghajban

A címvédő és háromszoros világbajnok Max Verstappen, a Red Bull versenyzője nyerte a vasárnapi Forma-1-es Kínai Nagydíjat, ezzel tovább növelte az előnyét az összetettben.

2024. Április 21. 06:00, vasárnap | Sport

A Kisvárda elleni döntetlennel ismét bajnok a Ferencváros

A Ferencváros megnyerte sorozatban a hatodik, összességében pedig a 35. bajnoki címét, mivel hazai pályán gól nélküli döntetlent játszott a kieső helyen álló Kisvárdával

2024. Április 20. 09:46, szombat | Sport

Győzelemmel avatta fel az Alba Arénát a magyar jégkorong-válogatott

A jövő vasárnap kezdődő divízió I/A-világbajnokság előtt álló magyar férfi jégkorong-válogatott 2-1-re legyőzte az elitben szereplő norvég csapatot a székesfehérvári Alba Aréna avató mérkőzésén pénteken.