Városlista
2024. április 30, kedd - Katalin, Kitti

Hírek

2016. Szeptember 07. 23:29, szerda | Helyi
Forrás: Nemes Claudia

Átadták a félmillió forintos adományt

Átadták a félmillió forintos adományt

Mosonmagyaróvár Város Önkormányzata, a Rotary Club és a Lions Club által közösen szervezett jótékonysági halászléfőzésből befolyt adomány átadására szept. 7-én került sor a Fogyatékossággal Élők Nappali Intézményében.

500.000 Ft adomány gyűlt össze a Szent István Napokon megrendezett jótékonysági halászléfőzés eredményeként. Az egyes szervezetek vezetői egymás munkáját valamint az összefogás lehetőségét méltatták. Kiemelték, ez az összeg az eddigi augusztus 20-i jótékonysági bevételek közül is a legmagasabb. Ez pedig nem jöhetett volna létre a megfelelő együttműködés nélkül.

Egy újabb példa értékű megnyilvánulása a városnak, mely nemcsak a város szervezetét, a civil szervezeteket, a Rotary Club és a Lions Club munkáját dícséri, hanem a város lakosságának hozzáállását is.

Az adományból szobabiciklit vásárolnak, teraszt korszerűsítenek valamint a már megkezdett egészségfejlesztő programokat tudják továbbfejleszteni.

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 30. 22:45, kedd | Helyi

Bucsi győzött a TCR Eastern Europe záró versenyén

Eseménydúsan és látványosan zárult az MNASZ Autós Gyorsasági Szakágának versenyzői számára, a 2024-es szezonnyitó Laptiming Kupa.

2024. Április 24. 10:09, szerda | Helyi

Kenuzás közben a vízbe borultak és az egyik utas meghalt

Vádat emelt a Győri Járási Ügyészség azzal a 45 éves férfival szemben, aki tavaly, mint kormányos ment kenuzni barátaival, és egy baleset következményében egyik társa meghalt.

2024. Április 22. 12:08, hétfő | Helyi

Abszolút első helyet ért el Liziczai Gergő a TUDOK-on

Kiemelkedő sikereket ért el Liziczai Gergő, a Kossuth Lajos Gimnázium diákja, a Hlavay József Környezettudományi és Műszaki Diákkonferencia országos döntőjén, valamint a Tudományos Diákkörök Országos Konferenciáján.

2024. Április 18. 11:33, csütörtök | Helyi

Igazibb Önismeret

Igazi Barbara IGAZIBB ÖNISMERET című előadásán vehetnek részt az érdeklődők a Huszár Gál Városi Könyvtárban április 26-án, pénteken 17 órától .