Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2011. Október 18. 07:49, kedd | Bulvár
Forrás: Story Online

Ashton Kutcher nem érdekli a nőket

Ashton Kutcher nem érdekli a nőket

Rohamosan csökken a Két pasi és egy kicsi nézettsége, mióta Ashton Kutcher leváltotta Charlie Sheent. A beugró színész egyszerűen nem elég férfias a szerepéhez.

Még Justin Bieber is karizmatikusabb, mint ő - írták pikírten egy internetes fórumon Ashton Kutcherről, aki szeptember 19-én debütált a Két pasi és egy kicsi című sorozatban. A színész Charlie Sheent váltotta a képernyőn, akit egyébként drogos-prostis botrányai miatt dobtak ki a produkcióból. Sheennel futott a sorozat, többször is huszonhét millió felett járt a nézettsége, most viszont örülhetnek a producerek, ha tizenhét millió amerikai odakapcsol. Egy tévékritikus szerint Kutcher karaktere közel sem olyan "menő", mint Sheené volt, ráadásul azt mondja, hogy a "nők eddig egy férfit kaptak a képernyőn, most pedig egy kisfiút". A producerek már fogják a fejüket, hogy kitették Sheent, aki ráadásul alig egy hónappal ezelőtt kereken 100 millió dollár végkielégítést vett fel. Kutchernek egyébként kisebb gondja is nagyobb a nézettségi mutatóknál, mivel éppen másodszor is megcsalt feleségét, Demi Mooret próbálja visszaédesgetni magához, a színésznőt viszont a családja és a barátai is próbálják rábeszélni arra, hogy adja be a válókeresetet, illetve most már előszeretettel mondogatják neki, hogy: "Látod, Ashtont fél Amerika kisfiúnak nézi, neked pedig egy igazi férfira van szükséged."

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.