Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2018. Június 03. 00:00, vasárnap | Helyi

Apró kezek, csodakertek - idén is

Apró kezek, csodakertek - idén is

Június 3-án ismét megrendezésre kerül a VIII. Gyermek Kertépítő Verseny, melynek témája az idei évben, a Családok Évéhez kapcsolódóan, A mi családunk.

A 27 csapatból álló nagycsoportos és első osztályos pályázó a kertépítést 9 órakor kezdi meg.

A kész kiskertek megtekintésére 11 órától, a zsűri eredményhirdetését követőe lesz lehetőség. A várakozás ideje alatt a gyermekeket mesejáték szórakoztatja.

Az idei évben dr. Árvay István, Mosonmagyaróvár polgármester ismét felajánl egy díjat, melyet az online szavazással legtöbb lájkot kapott, a közönségnek legjobban tetsző kiskert készítője nyerhet el egy csoportos fagyizással együtt.

Képgalériánkon a tavalyi kertépítő verseny képei... ;)

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 10:09, szerda | Helyi

Kenuzás közben a vízbe borultak és az egyik utas meghalt

Vádat emelt a Győri Járási Ügyészség azzal a 45 éves férfival szemben, aki tavaly, mint kormányos ment kenuzni barátaival, és egy baleset következményében egyik társa meghalt.

2024. Április 22. 12:08, hétfő | Helyi

Abszolút első helyet ért el Liziczai Gergő a TUDOK-on

Kiemelkedő sikereket ért el Liziczai Gergő, a Kossuth Lajos Gimnázium diákja, a Hlavay József Környezettudományi és Műszaki Diákkonferencia országos döntőjén, valamint a Tudományos Diákkörök Országos Konferenciáján.

2024. Április 18. 11:33, csütörtök | Helyi

Igazibb Önismeret

Igazi Barbara IGAZIBB ÖNISMERET című előadásán vehetnek részt az érdeklődők a Huszár Gál Városi Könyvtárban április 26-án, pénteken 17 órától .

2024. Április 10. 17:58, szerda | Helyi

Vágányzári hirdetmény

Mósodított menetrend szerint közlekedik a 9447 sz. vonat április 15-től április 19-ig Hegyeshalom — Rajka állomások között végzett pályakarbantartási munkák miatt az 1 Győr — Hegyeshalom — Rajka vasútvonalon.