Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2017. Június 21. 11:52, szerda | Helyi önkormányzati
Forrás: Dr. Árvay István

Apró kezek-Csodakertek: A közönségszavazás eredménye

Apró kezek-Csodakertek: A közönségszavazás eredménye

Dr. Árvay István szavait tolmácsoljuk:

Kedves Szavazók!
Köszönöm, hogy a Apró kezek, csodakertek közönségszavazásában részt vettek és együtt játszottak, szurkoltak a gyerekekkel.

A facebook bejegyzést és a képeket összesen 2.099 fő osztotta meg, és 29.934 személyt ért el. A legtöbb szavazatot (2 562 lájkolással) Micimackó és barátai elnevezésű kiskerttel a Haller Iskola 1.a osztálya kapta, így a felajánlott díjat a június 21-én 10 órakor nekik adom át a Magyar utcán, saját kertjüknél.
A Hansági Múzeum A mi Mosonmagyaróvárunk elnevezésű kert készítéséért egy varázslatos szeptemberi délelőttre hívta meg az Ujhelyi iskola 1. b osztályát a megörökített múzeumkertbe.
Második legtöbb szavazatot Piarista iskolások A természet csodái (2 156 lájk) kertje kapta, harmadik lett a szintén Piarista iskolás Csodakertészek (1 295 lájk), míg negyedik A mi Mosonmagyaróvárunk (1 234 lájk) kiskert. Ezúton gratulálok a szép eredményekhez!
Kedves Kiskertészek! Köszönöm Nektek és felkészítő tanítóitoknak, óvónőknek a sok munkát, ötletes elképzelések megvalósítását! A szünidőre jó pihenést kívánok!
A támogatóknak ezúton is megköszönöm a hozzájárulást és felajánlásokat!

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 15:06, péntek | Belföld

Nagy Márton: önfenntartó társasággá kell válnia a Magyar Postának

A kormány azt várja a Magyar Posta Zrt.-től, hogy legyen önfenntartó, folytassa a zöld és digitális átállást, szolgáltatásait pedig továbbra is biztosítsa mindenki számára lakóhelytől függetlenül

2024. Április 19. 15:03, péntek | Életmód

Novemberben kerül országszerte a mozikba Herendi Gábor új filmje

Novemberben 28-tól kerül a országszerte a magyar mozikba Herendi Gábor Futni mentem című új romantikus vígjátéka.

2024. Április 19. 14:58, péntek | Belföld

KSH: Drágább az üzemanyag Magyarországon a környező országok átlagánál

Az EU Weekly Oil Bulletin legfrissebb adatai alapján Magyarországon a 95-ös oktánszámú motorbenzin átlagára 640, míg a régiós országokban 620 forint volt.