Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2012. Január 12. 13:04, csütörtök | Bulvár
Forrás: Stop.hu/Új Ász

Alekosz apaként bizonyíthat tovább

Alekosz apaként bizonyíthat tovább

Apai örömök elé néz Alekosz! A görög egyik szemfüles rajongója az egyik szülészeti klinikán vélte felfedezni a valóságshow-hőst és barátnőjét, Bettyt.

- Csak úgy ragyogtak a boldogságtól! Biztos vagyok benne, hogy akkor tudták meg, hogy a lány terhes - írta beszámolóját az Új Ász szemfüles olvasója.

- Nem szeretnék erről beszélni - kezdte sejtelmesen az okostojás, azonban egyre harmonikusabb kapcsolatáról nyílt őszinteséggel vallott, ami mindenképpen biztonságos hátteret jelent egy újszülött számára.
- Betty pontosan olyan, mint én. Nagyon nehezen mutatjuk ki egymásnak, hogy mit érzünk, de ugyanakkor könnyen is. Ezért folyamatosan pengeélen táncolunk, nagyon izgalmasan éljük meg a mindennapokat. Mindig is ilyen nőre vágytam, mint ő! Kihívás elé állít engem lelkileg és agyilag is, így folyamatosan felfelé ível a kapcsolatunk, fejlődő tendenciát mutat - mesélte Alekosz.

Édesanyja, Vája asszony szerint is hamarosan érkezik az unoka. Szerinte a fiatalok kapcsolata nagyon harmonikus és ahogy látja, bármelyik percben gyermek lehet a dologból.

- Ugyan hivatalosan még nem jelentették be, de biztos vagyok benne, hogy hamarosan érkezik a baba - mondta a napilapnak Vája asszony.

Címkék: Alekosz

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.