Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2013. Szeptember 17. 05:00, kedd | Bulvár
Forrás: MTI

A tizenhetedik gyereket várja a legnagyobb brit család

A tizenhetedik gyereket várja a legnagyobb brit család

Immár 17-ik gyermekét várja egy brit házaspár, amelynek a legtöbb gyereke van a szigetországban.

A Radford família a lancashire-i Morecambe-ben él. Legnagyobb gyerekük már 24 éves, a legkisebb 11 hónapos. A családfő pék. Felesége, Sue Radford átlagosan 17 havonta kerül áldott állapotba. A gyerekek (zárójelben életkorukkal) Chris (24), Sophie (19), Chloe (18), Jack (16), Daniel (14), Luke (12), Millie (12), Katie (10), James (9), Ellie (8), Aimee (7), Josh (5), Max (4), Tilly (3), Oscar (2) és Casper (11/12 hónap). A legújabb jövevény születése áprilisra várható.
A pár 25 éve házas. Első gyermekével Sue 14 évesen esett teherbe, így még mindig csak 38 esztendős az újbóli kismama, férje 41. A gyermekáldás nemek szerinti összesítésében a fiúk vezetnek 9:7-re.
A kismama nagymama is: tavaly jött világra első unokája - jegyezte meg a The Daily Telegraph című brit lap.
A brit rekord egyébként elmarad a magyartól: húszgyermekes család is akad Magyarországon, ráadásul nem csak egy - mondta az MTI-nek Székely Hajnalka, a Nagycsaládosok Országos Egyesületének elnöke. A legismertebb a Lukács család, amely szinte a semmiről indulva szorgos mezőgazdálkodással valódi családi birtokot teremtett, és ma 22 szobás kastélyban él.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.