Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2012. Október 05. 10:29, péntek | Helyi
Forrás: Flesch Kft.

A sötét lovag – Felemelkedés a Fehér Ló Moziban!

A sötét lovag – Felemelkedés a Fehér Ló Moziban!

Aki szereti a Batman filmeket, annak el kell mennie szombaton vagy vasárnap a Fehér Ló Közösségi Házba!

Október 6-7 szombat, vasárnap 18 óra:

magyarul beszélő, amerikai akciófilm, 165 perc, 2012.
16 éven aluliaknak nem ajánlott!


rendező:Christopher Nolan
író:Bob Kane
forgatókönyvíró:Christopher Nolan,David S. Goyer,Jonathan Nolan
zeneszerző:Hans Zimmer
operatőr:Wally Pfister

szereplők:Christian Bale(Bruce Wayne / Batman),Michael Caine(Alfred),Anne Hathaway(Selina Kyle / Macskanő),Tom Hardy(Bane),Joseph Gordon-Levitt(John Blake),Gary Oldman(Jim Gordon),Marion Cotillard(Miranda Tate),Morgan Freeman(Lucius Fox),Juno Temple(Holly Robinson),Liam Neeson(Ra's Al Ghul)

szinkronhang:Fekete Ernő(Bruce Wayne / Batman magyar hangja),Fülöp Zsigmond(Alfred magyar hangja),Bogdányi Titanilla(Selina Kyle / Macskanő magyar hangja),László Zsolt(Bane magyar hangja),Csőre Gábor(John Blake magyar hangja),Epres Attila(Jim Gordon magyar hangja),Györgyi Anna(Miranda Tate magyar hangja)

Nyolc év telt el azóta, hogy egy szörnyű éjszakát követően Batman nyom nélkül eltűnt. Magára vállalta Harvey Dent államügyész minden vétkét, és a hősből üldözött bűnöző lett. Önfeláldozása azonban nem volt hiábavaló: a Dent-törvénynek köszönhetően Gotham békés várossá vált. Átmenetileg.
A városban feltűnik egy macskajelmezes betörő, aki sötét titkokat rejteget; és megérkezik Bane is, a különös álarcot viselő, gátlástalan bűnöző. Bruce Wayne féltve őrzött magánya nem tarthat örökké, a városnak ismét szüksége van a Sötét Lovagra. Ám a köpönyeg és az álarc ellenére úgy tűnik, Bane legyőzhetetlen.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 10:09, szerda | Helyi

Kenuzás közben a vízbe borultak és az egyik utas meghalt

Vádat emelt a Győri Járási Ügyészség azzal a 45 éves férfival szemben, aki tavaly, mint kormányos ment kenuzni barátaival, és egy baleset következményében egyik társa meghalt.

2024. Április 22. 12:08, hétfő | Helyi

Abszolút első helyet ért el Liziczai Gergő a TUDOK-on

Kiemelkedő sikereket ért el Liziczai Gergő, a Kossuth Lajos Gimnázium diákja, a Hlavay József Környezettudományi és Műszaki Diákkonferencia országos döntőjén, valamint a Tudományos Diákkörök Országos Konferenciáján.

2024. Április 18. 11:33, csütörtök | Helyi

Igazibb Önismeret

Igazi Barbara IGAZIBB ÖNISMERET című előadásán vehetnek részt az érdeklődők a Huszár Gál Városi Könyvtárban április 26-án, pénteken 17 órától .

2024. Április 10. 17:58, szerda | Helyi

Vágányzári hirdetmény

Mósodított menetrend szerint közlekedik a 9447 sz. vonat április 15-től április 19-ig Hegyeshalom — Rajka állomások között végzett pályakarbantartási munkák miatt az 1 Győr — Hegyeshalom — Rajka vasútvonalon.