Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2017. Június 19. 18:23, hétfő | Bulvár
Forrás: mti

A repülőn jött a világra, egész életében ingyen utazhat a légitársaság járatain

A repülőn jött a világra, egész életében ingyen utazhat a légitársaság járatain

Egy Indiába tartó repülőgépen, több mint tízezer méteres magasságban jött a világra egy csecsemő, aki egész életében ingyen utazhat a Jet Airways indiai magán-légitársaság járatain.

A Szaúd-Arábiából indult járat legénysége és egyik utasa, aki képzett ápolónő, 10 688 méteres magasságban segítette világra a koraszülött babát vasárnap - írta a BBC News.

Az édesanyát és kisfiát kórházba szállították, miután a Boeing 737-es gép leszállt Mumbaiban. A légitársaság közlése szerint az anya és a gyermek is jó egészségnek örvend.

A vállalat köszönetet mondott a legénységnek és Mini Wilson ápolónőnek a helytállásért.

A Jet Airways hozzátette, hogy ez volt az első alkalom, hogy gyermek született az egyik úton lévő járatán.

Idén áprilisban a Turkish Airlines egyik Isztambulba tartó gépén, csaknem 13 ezer méteres magasságban hozta világra kislányát egy 18 éves guineai-francia nő. A legtöbb légitársaság nem engedélyezi a repülést a 36. héten túli terhességek esetében, és ezt megelőzően is orvosi engedélyhez köti a várandós nők felszállását.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.