Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2017. Május 25. 04:00, csütörtök | Helyi
Forrás: Flesch Károly Nonprofit Kft.

A Mozgó Mozi júniusi, mosonmagyaróvári programja

A Mozgó Mozi júniusi, mosonmagyaróvári programja

Mozgó Mozi június 4-én a Fehér Ló Közösségi Házban:

SÁRKÁNYVARÁZS 3D
Június 4. vasárnap 10 óra
Magyarul beszélő, ukrán családi animációs film, 85 perc, 2016.
6 éven felülieknek!

Tímár Misi mindig is arról álmodozott, hogy egy nap olyan bátor sárkányvadász legyen, mint édesapja. Amikor megtudja, hogy egy sárkány elszabadult a varázsvilágban, és a faluja veszélyben van, elhatározza, hogy Ő maga néz szembe a tűzokádó fenevaddal. Kalandos útja során új barátokra lel, akik segítik a nem mindennapi küldetésben.

A SZÉPSÉG ÉS A SZÖRNYETEG 3D
Június 4. vasárnap 12 óra
magyarul beszélő, amerikai musical, 129 perc, 2017.
12 éven felülieknek!

A szépség és a szörnyeteg Belle varázslatos utazásának története; az eszes, gyönyörű és független ifjú hölgyet kastélyába zárja egy szörnyeteg. Félelmeit leküzdve a lány összebarátkozik új, kényszerű otthona elvarázsolt személyzetével és végül képes lesz arra is, hogy meglássa a gyöngéd, érző szívű herceget a szörnyeteg rettentő külleme mögött.
Szereplők: Belle Emma Watson, a szörnyeteg Dan Stevens, Gaston Luke Evans, Lumiere Ewan McGregor, Plumette Gugu Mbatha-Raw, Mrs. Potts Emma Thompson, Cadenza Stanley Tucci, Cogsworth Ian McKellen, Maurice Kevin Kline

BÉBI ÚR 3D
Június 4. vasárnap 14 óra
Magyarul beszélő, amerikai családi animációs film, 97 perc, 2017.
6 éven felülieknek!

Az nem kérdés, hogy ki a főnök a családban. Attól a naptól kezdve, hogy az új kisöcsi hazaérkezik, a hétéves Tim érzi, hogy megváltoznak otthon a viszonyok. A jövevény taxin fut be, öltönyt meg diplomatatáskát visel, és be nem áll a szája - el is hódítja közös szüleik szeretetét. De Tim nem adja fel, nekivág, hogy visszaszerezze, ami addig kizárólagos, jogos tulajdona volt - és egy őrületes összeesküvés nyomaira akad, melynek célja, hogy felborítsa a világban szétosztott szeretet egyensúlyát; és ez a felvágós, magát kisöcsinek álcázó bébi menedzser áll az egész konspiráció középpontjában. A testvéreknek össze kell fogniuk, hogy megakadályozzák a szörnyű terv valóra válását, megmentsék a szüleiket, helyreállítsák a világ helyes rendjét, és bebizonyítsák: a szeretet valójában végtelen és nagyon erős.


ARTHUR KIRÁLY – A KARD LEGENDÁJA 3D
Június 4. vasárnap 16 óra
Magyarul beszélő, amerikai-ausztrál kalandfilm, 126 perc, 2017.
16 éven felülieknek!

London mindig is London volt. A kora középkor Londoniumában is olyan fazonok, gengszterek, balekok, maffiózók és áldozatok rótták szűk és zsúfolt utcáit, mint manapság.
A fiatal Arthur (Charlie Hunnam) sem más: ő és bandája a sötét mellékutcákban dolgozik, és nem ijed meg a saját árnyékától. Az ifjú és ambíciózus bandavezér nem is sejti, hogy királyi vér folyik az ereiben, de amikor egy sziklába döfött kardra talál, megpróbálja magával vinni. És sikerül neki. Az Excalibur ereje alaposabban megváltoztatja az életét, mint eddig az összes környékbeli rendőrfelügyelő. Tagja lesz egy földalatti ellenálló csoportnak, és egy titokzatos bombázó, Guinevere (Astrid Berges-Frisbey) irányítása mellett fokozatosan megérti, milyen varázslat rejtőzik új fegyverében. A kard nélkül semmi esélye, hogy egyesítse népét, és legyőzze a trónbitorló zsarnokot, Vortigernt (Jude Law).


WONDER WOMAN 3D
Június 4. vasárnap 18 óra 15 perc
Amerikai akciófilm, 141 perc, 2017.
12 éven felülieknek!

Nem hívták mindig Wonder Womannek. Valaha ő volt Diana (Gal Gadot), az amazonok hercegnője, aki egy távoli, titkos szigeten, csupa nő között élt. Uralkodónak nevelték, legyőzhetetlen harcosnak képezték ki, de békében teltek a napjai. Míg meg nem látta az első férfit. Egy pilóta (Chris Pine) lezuhan Sa parton, és óriási háborúról beszél a páncélba öltözött nőknek, amely a kinti világban dúl. Diana biztos benne, hogy ő véget tudna vetni a vérengzésnek, a lábadozó pilótával együtt elhagyja az otthonát, és beleveti magát a harcba.
Csak a küzdelem közben érti meg, mibe keveredett, de akkor már nincs visszaút. Véget akar vetni minden háborúnak, és közben rácsodálkozik saját, emberfeletti erejére... és megsejti, hogy mi a végzete...
Szereplők: Diana Prince / Wonder Woman Gal Gadot, Steve Trevor Chris Pine, General Antiope Robin Wright, Queen Hippolyta Connie Nielsen, Sir Patrick David Thewlis, Maru / Doctor Poison Elena Anaya, Etta Candy Lucy Davis

ALIEN – COVENANT
Június 4. vasárnap 20 óra 45 perc
Magyarul beszélő, amerikai sci-fi, 123 perc, 2017.
18 éven felülieknek!
A galaxis egy távol bolygója felé tartó űrhajó, a Covenant legénysége felfedez egy csodás bolygót, egy eddig ismeretlen Paradicsomot. Ám az új világ igazából sötét és veszélyes - egyetlen lakója a szintetikus David (Michael Fassbender), a szomorú végű Prometheus-expedíció utolsó túlélője.

Szereplők: David / Walter Michael Fassbender, Oram Billy Crudup, Daniels Katherine Waterston, Tennessee Danny McBride, Lope Demián Bichir, Karine Carmen Ejogo, Ricks Jussie Smollett, Elizabeth Shaw Noomi Rapace, Branson James Franco, Peter Weyland Guy Pearce

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 18. 11:33, csütörtök | Helyi

Igazibb Önismeret

Igazi Barbara IGAZIBB ÖNISMERET című előadásán vehetnek részt az érdeklődők a Huszár Gál Városi Könyvtárban április 26-án, pénteken 17 órától .

2024. Április 10. 17:58, szerda | Helyi

Vágányzári hirdetmény

Mósodított menetrend szerint közlekedik a 9447 sz. vonat április 15-től április 19-ig Hegyeshalom — Rajka állomások között végzett pályakarbantartási munkák miatt az 1 Győr — Hegyeshalom — Rajka vasútvonalon.

2024. Április 09. 10:56, kedd | Helyi

Digitális tartalmak közzététele, hasznosítása, alkalmazása workshop

A Néprajzi Múzeum Digitális tartalmak közzététele, hasznosítása, alkalmazása című workshopján vehetnek részt az érdeklődők a Huszár Gál Városi Könyvtár rendezvénytermében április 17-én, szerdán 16 órától.

2024. Április 09. 10:51, kedd | Helyi

Felhívás szavazatszámláló bizottságba történő jelentkezésre

Még egy napig, április 10-ig lehet jelentkezni a szavazatszámláló bizottságba.