Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2017. Augusztus 17. 03:00, csütörtök | Helyi
Forrás: MOCISZ

A Mosonmagyaróvári Civil Szövetség felhívásai

A Mosonmagyaróvári Civil Szövetség felhívásai

A Mosonmagyaróvári Civil Szövetség a helyi civil társadalom fejlesztési programja keretében ismételten meghirdeti a Mosonmagyaróvári Mecénás Díjat és Az év civil szervezete díjat.

Mosonmagyaróvári Mecénás Díj

A Mosonmagyaróvári Civil Szövetség a helyi civil társadalom fejlesztési programja keretében ismételten meghirdeti a Mosonmagyaróvári Mecénás Díjat.
A Díj célja, hogy fejlessze az adományozói kultúrát, s elősegítse a civil szektor és az üzleti élet kapcsolatait.
A jelölés során a jelölő szervezet megnevezi azt a gazdasági társaságot, vagy magánszemélyt, aki véleménye szerint az elmúlt egy évben adományaival legjobban elősegítette a szervezete céljainak teljesülését.

„Az év civil szervezete, 2017” Díj

A Mosonmagyaróvári Civil Szövetség a helyi civil társadalom fejlesztési programja keretében hetedszer hirdeti meg „Az év civil szervezete” díjat.
A Díj célja, hogy elősegítse a civil szektor fejlődését, ösztönözze a civil szervezeteket kiemelkedő, példamutató tevékenység végzésére.
A jelölés során a jelölő szervezet megnevezi azt a civil szervezetet, amely véleménye szerint az elmúlt egy évben kiemelkedő, példamutató tevékenységet végzett Mosonmagyaróváron.

Mindkét díjra vonatkozó jelölési feltételek
A rendelkezésre álló címlista alapján a szervező egyesület jelölőlapot juttat el minden általa ismert mosonmagyaróvári civil szervezetnek, önszerveződő közösségnek azzal a kéréssel, éljenek a jelölés lehetőségével.
Jelölés szempontjából figyelembe veendő időszak: 2016. július - 2017. augusztus.

Jelölési határidő: 2017. augusztus 31.

Beküldési cím: Mosonmagyaróvári Civil Szövetség, 9200 Mosonmagyaróvár, Pacsirta u. 14., vagy elektronikusan: info@movarkultura.hu

A Mosonmagyaróvári Mecénás Díj és „Az év civil szervezete, 2017” díj ünnepélyes átadására a XVIII. Mosonmagyaróvári Civil Nap keretében október 7-én kerül sor.
Információ és jelölőlap kérés: Mosonmagyaróvár, Pacsirta u. 14., telefon: 217-388, e-mail: info@movarkultura.hu

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 18. 11:33, csütörtök | Helyi

Igazibb Önismeret

Igazi Barbara IGAZIBB ÖNISMERET című előadásán vehetnek részt az érdeklődők a Huszár Gál Városi Könyvtárban április 26-án, pénteken 17 órától .

2024. Április 10. 17:58, szerda | Helyi

Vágányzári hirdetmény

Mósodított menetrend szerint közlekedik a 9447 sz. vonat április 15-től április 19-ig Hegyeshalom — Rajka állomások között végzett pályakarbantartási munkák miatt az 1 Győr — Hegyeshalom — Rajka vasútvonalon.

2024. Április 09. 10:56, kedd | Helyi

Digitális tartalmak közzététele, hasznosítása, alkalmazása workshop

A Néprajzi Múzeum Digitális tartalmak közzététele, hasznosítása, alkalmazása című workshopján vehetnek részt az érdeklődők a Huszár Gál Városi Könyvtár rendezvénytermében április 17-én, szerdán 16 órától.

2024. Április 09. 10:51, kedd | Helyi

Felhívás szavazatszámláló bizottságba történő jelentkezésre

Még egy napig, április 10-ig lehet jelentkezni a szavazatszámláló bizottságba.