Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2017. Május 24. 03:00, szerda | Helyi sport
Forrás: MKCSE

A bronzérmes otthonába látogatunk

A bronzérmes otthonába látogatunk

Utolsó idegenbeli mérkőzésére készül a Mosonmagyaróvári kézilabda Club, amely ma az Érd otthonában játszik.

Szabó Edináék számára nincs már nyitott kérdés a bajnokságban, hiszen biztosan a harmadik helyen zárják a 2016-2017-es szezont. Az Érd sorozatban ötödször lett bronzérmes az NB I-ben.

Hiába tét nélküli a hazaiak számára az MKC elleni mérkőzés, nyilván szeretnének győzelemmel búcsúzni a szurkolóktól, és ezért mindent meg is fognak tenni. Az érdiek fiesztára készülnek a mérkőzés után, hiszen ekkor vehetik majd át a bronzérmeket. Az elsőző fordulóban egyébként rendkívül magabiztosan verték a negyedik helyen álló Dunaújvárost. 15-6-ra nyerték az első félidőt, innen pedig már nem volt visszaút a vendégek számára, végül 29-26-ra győzött az Érd.

A két csapat január végén már találkozott egymással, és akkor az MKC jelentősen megnehezítette Szabó Edináék dolgát. Az érdiek végül csak a mérkőzés hajrájában tudtak felülkerekedni az óváriakon, 25-22-es vendégsiker lett a vége. Ez volt csapatunk utolsó bajnoki mérkőzése Mosonszolnokon.

A Mosonmagyaróvár szempontjából minden pont létfontosságú a bennmaradás kérdése miatt, de azt azért látni kell, hogy nem mi vagyunk az esélyesek. Sőt, már ahhoz emberfeletti teljesítmény kell, hogy egyáltalán megszorítsuk a hazaiakat.

Soron következő ellenfelünknél egyébként két korábbi mosonmagyaróvári játékos szerepel: Kiss Nikolett és Zeljana Stojak is a szezon közben igazolt Érdre.

A sérültek terén nincs változás, Dombi Luca és Lakatos Rita még mindig maródi, ők ebben a szezonban már nem lépnek pályára. A szerdai találkozóra a belépés ingyenes!

Az NB I 25. fordulójának programja:

május 23. kedd

18:00 MTK Budapest - FTC-Rail Cargo Hungaria

18:00 EUbility Group-Békéscsaba - Kisvárda Master Good SE

18:00 Győri Audi ETO KC - Siófok KC

május 24. szerda

18:00 Dunaújvárosi Kohász KA - DVSC-TVP

18:00 Budaörs - Ipress Center-Vác

18:00 Érd - Mosonmagyaróvári KC SE

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 27. 12:16, szombat | PR

Az év felelős foglalkoztatója a Jánosik Kft.

Év felelős foglalkoztatója díjat nyert a Jánosik és Társai Kft. a nagyvállalati kategóriában.

2024. Április 27. 06:00, szombat | Életmód

Erdősítés: Cél, hogy 2030-ra az ország területének 27 százaléka legyen erdős terület

A kormány célja, hogy 2030-ra az ország területének 27 százaléka erdővel, fával borított terület legyen - hangsúlyozta az Agrárminisztérium (AM) parlamenti államtitkára pénteken a Csongrád-Csanád vármegyei Dócon.

2024. Április 27. 06:00, szombat | Kék hírek

Székkel támadt tanárára egy diák, vádat emeltek ellene

A 9. osztályos tanulók a tanórán székkel támadt tanárára az egyik szolnoki iskolában - tudatta a főügyészség helyettes sajtószóvivője pénteken közleményben az MTI-vel.

2024. Április 27. 06:00, szombat | Belföld

Mentőautó ütközött Budapesten, többen megsérültek

Mentőautó ütközött össze egy személyautóval Budapesten a Nagykörúton, a Király utcánál péntek este, a karambolban többen megsérültek.