Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2011. Szeptember 05. 07:53, hétfő | Bulvár
Forrás: STOP

3,5 kiló, 50 centi: Janics Natasa már babázik

3,5 kiló, 50 centi: Janics Natasa már babázik

Pénteken egészséges kislánynak adott életet Dusev-Janics Natasa. A háromszoros olimpiai bajnok kajakozó elhunyt édesapja, Milan Janic emlékére kislányának a Milana nevet adta.

 A büszke anyuka több mint tizenhat órás vajúdás után hozta világra kislányát. A 3,5 kilós, 50 centis baba születésénél mindvégig jelen volt édesapja, az egykori olimpiai bronzérmes Adrian Dusev is. Janics Natasa várhatóan jövő hét kedden hagyja el a hódmezővásárhelyi klinikát. A kórházban dolgozik egyik barátnője szülész-nőgyógyászként, ezért választotta a legendás sportoló ezt az intézményt.

Natasa a szülés után ismét edzésbe kezd, korábban azt nyilatkozta, hogy mindenképpen szeretne ott lenni a jövő évi londoni olimpián. Amennyiben a kisbaba körüli teendők engedik, Natasának nem lesz nehéz visszarázódnia az edzések világába, hiszen terhessége alatt végig sportolt, még hét hónaposan is hajóba ült.

Szegeden egyébként nem ez az egyetlen kajakos örömhír: csütörtökön ismét apa lett Gyökös Lajos, akinek kislánya a Zorka keresztnevet kapta.

STOP

Címkék: janics natasa

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára