Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2011. November 28. 14:31, hétfő | Bulvár
Forrás: Story Online

17 évet várt ezzel a szerelemmel a két sztár

17 évet várt ezzel a szerelemmel a két sztár

Keanu Reeves és Sandra Bullock évek óta a legjobb barátok. Lassan, - de a legújabb hírek szerint biztosan - vad szerelemmé érlelődött kettőjük kapcsolata.

A 47 éves színésznő tavaly mély depresszióba süllyedt, amikor férje, Jesse James megcsalta. Válásuk után, teljesen bezárkózott Hollywood Hills-i otthonába, és Keanu Reeves volt az egyetlen, akinek ajtót nyitott. Ezután mindketten párra találtak, kapcsolatuk nem fejlődött tovább, csupán barátság maradt. A múlt hónapban azonban úgy döntöttek, ennyi év után eljött az idő, hogy adjanak maguknak egy utolsó esélyt. Barátaik szerint egy romantikus vacsorán elszabadult a pokol. "Aki látta őket együtt, biztosan állíthatja, ez egy különleges szerelem. Csakúgy izzik körülöttük a levegő. A vacsora közben teljesen elvesztek egymás tekintetében. Megszűnt számukra a külvilág, csak egymásra figyeltek."- Keanu képes volt hosszú idő után megnevettetni Sandra-t, aki csüngött a jóképű férfi minden szaván.
Az első csók 1994-ben csattant el közöttük a Féktelenül forgatásán. A színésznő már akkor is így nyilatkozott. "Keanu egy erős, vezető személyiség. Ha a szemébe nézek, úgy érzem, helyet találok magamnak a szívében" 2006-ban a Ház a tónál felvételei alatt ismét szerelmespárt játszottak, és a mondatok akkor is árulkodtak: "Néhány bikinis képet küldtem neki ajándékba, és azt írtam a hátuljára: ha elég türelmes vagy, a film végére ez lesz a jutalmad!" És úgy tűnik Keanu elnyerte a nőt, és vele együtt a szerelmet. Tizenhét év várakozás után most egymásra találtak. Reszkess Brad Pitt és Angelina Jolie! Itt az új sztár pár, akiket szívébe zár majd a világ.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára