Városlista
2024. május 7, kedd - Gizella

Hírek

2013. Szeptember 04. 10:10, szerda | Bulvár
Forrás: ujasz.hu

10 milliárd forintnyi összegért árulja házát a világsztár

10 milliárd forintnyi összegért árulja házát a világsztár

Átszámítva körülbelül 10 milliárd forintot kérnek a luxusingatlanért. Festői környezet kis tóval és még zenei stúdió is tartozik hozzá!

Úgy tűnik a válások korszakát éljük Hollywoodban, hiszen csak az elmúlt egy-két hétben jött a hír Michael Douglas és Catherine Zeta-Jones válásáról, valamint Clint Eastwood házasságának csődjéről. A pletykák szerint nem sokkal jobb a helyzet Will Smithéknél sem, ahol eddig is érdekes dolgok zajlottak. A gyanút mindenesetre táplálja, hogy állítólag szép csendben árulják a családi otthont.

Négy évig építtette a házat a Smith-házaspár, míg az a szuper otthon nem lett belőle, amit most állítólag 42 millió dollárért próbálnak meg eladni. A 60 hektáros birtokon fekvő 2500 négyzetméteres malibui ház a tervező szerint több kultúra, így a marokkói, a perzsa, a spanyol és a dél-amerikai hatását összegzi.

„Willnek és nekem ez az otthon mindig is egy spirituális cél volt. Egy családi menedéket akartunk létrehozni, valami olyat, ami a lehető legtermészetesebb és amennyire csak lehet, kézzel készült, valamit, ami ismét közelebb visz minket az anyaföldhöz” – nyilatkozta pár éve a feleség, Jada Smith. Összesen négy évet éltek együtt a kis tóval és egy zenei stúdióval is ellátott ingatlanban.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 06:00, szombat | Bulvár

Kövér László az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta

Khálid bin Hilál Al-Máváli sejket, az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Országházban - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája pénteken az MTI-vel.

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.