Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2014. Július 22. 21:42, kedd | Helyi
Forrás: Hasznos Hírek

Új funkció a Facebookon: végre visszakereshetjük az érdekes tartalmakat

Új funkció a Facebookon: végre visszakereshetjük az érdekes tartalmakat

Gyakran kezelhetetlen mennyiségű érdekesség jön szembe a Facebookon, jó lenne őket később megnézni, amikor több időnk van rá.

Ebben segít az új funkció, amivel cikkeket, videókat, zenéket – szóval nagyjából mindent eltehetünk magunknak későbbi olvasásra, megnézésre.

Egyre többen a Facebookot nyitják meg kezdőoldalként, és ahogy a számítógépükön, úgy mobiljukon is ismerőseik megosztásaira kattintva keresik-találják az érdekességeket. Vannak azonban helyzetek, amikor nincs időnk a Facebookon talált összes cikket elolvasni – na, ilyenkor jön jól a Facebook új funkciója. A cikkeket ugyanis elmenthetjük magunknak egy privát listára, így később gyorsan megtaláljuk az érdekes olvasnivalót.

Ne aggódjon, ha még nem látja az új funkciót, még nem elérhető minden felhasználó számára, de néhány napon belül mindenkinél bekapcsolja a Facebook.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 10. 17:58, szerda | Helyi

Vágányzári hirdetmény

Mósodított menetrend szerint közlekedik a 9447 sz. vonat április 15-től április 19-ig Hegyeshalom — Rajka állomások között végzett pályakarbantartási munkák miatt az 1 Győr — Hegyeshalom — Rajka vasútvonalon.

2024. Április 09. 10:56, kedd | Helyi

Digitális tartalmak közzététele, hasznosítása, alkalmazása workshop

A Néprajzi Múzeum Digitális tartalmak közzététele, hasznosítása, alkalmazása című workshopján vehetnek részt az érdeklődők a Huszár Gál Városi Könyvtár rendezvénytermében április 17-én, szerdán 16 órától.

2024. Április 09. 10:51, kedd | Helyi

Felhívás szavazatszámláló bizottságba történő jelentkezésre

Még egy napig, április 10-ig lehet jelentkezni a szavazatszámláló bizottságba.

2024. Február 20. 11:51, kedd | Helyi

Mit kezdjünk veszteségeinkkel?

Igazi Barbara személyiségfejlesztő, Gyászfeldolgozás Módszer specialista, integrál tanácsadó \"Mit kezdjünk veszteségeinkkel?\" című előadásán vehetnek részt az érdeklődők a Huszár Gál Városi Könyvtárban.