Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2015. Május 15. 16:00, péntek | Helyi
Forrás: saját

Már 200 felett a mosonmagyaróvári Aviva-babák száma

Már 200 felett a mosonmagyaróvári Aviva-babák száma

Te se add fel! Mire és miért is jó ez a mozgásforma? Mit tudhat pár, egyszerűnek tűnő mozdulatsor, amire az orvostudomány nem képes?

Első kiindulási pont: szervezetünk varázslatosan megalkotott egység, mely igenis képes az öngyógyításra!
Második pont: több kutatás - valamint a 200 feletti (csak Mosonmagyaróváron!) Aviva-babák száma – is méltóképpen bizonyítja, hogy a hormonrendszer működését is lehet szabályozni, befolyásolni és helyre állítani speciális tornával, kidolgozott mozdulatsorok segítségével.
A többit pedig már nem is sorolom, mert sose lenne vége a cikknek. :)


Egyszerűen csak fogadjuk el, hogy az Aviva jó! Több száz nőnek nyújtott már segítséget nem csak a várandósság előtt, hanem utána és azon túl is. Ez a torna ugyanis segít, ha

  • menstruációval kapcsolatos problémáink vannak
  • ciszták, miómák alakultak ki - azok eltüntetésére,
  • pajzsmirigy problémák vannak
  • valaki súlytöbblettől szenved,
  • változókori tünetei vannak
  • valaki nem fogamzóképes, bár szervi oka nincs
  • inkontinencia tünetei zavarják
  • és nem utolsó sorban a férfiaknak is bátran ajánlható: ha valaki a férfiasságát meg szeretné őrizni, esetleg vissza szeretné kapni, vagy prosztataproblémái vannak.


De kinek is köszönhető, hogy mindez Mosonmagyaróváron is elérhető? Egy olyan édesanyának, aki maga is sokat adott és feladott azért, hogy önmaga és mások álmát valóra váltsa! Varga Lászlóné Ági szívvel-lélekkel tanít minden nőt testének elfogadására és példájával is inspirál annak változtatására.
„Büszke vagyok arra, hogy nagyon sok hölgyet hoztam élete legjobb formájába, fittebbek, egészségesebbek lettek, hátfájásuk, narancsbőrük mára már a múlté. És 200 fölött van az Aviva Módszer és a segítségemmel megszületett babák száma.” (Varga Lászlóné Ági - Sziluett Mozgásstúdió)


Ismerd meg Őt, ismerd meg az Aviva csodálatos módszerét, tudj meg többet az anyaságról a szervezeteden keresztül!
Találkozzunk május 16-án szombaton, a Rendhagyó Anyák napi előadáson, ahol őszintén beszélget(het)ünk az anyaságról, két kiváló előadónk segítségével!


Részletes programért kattints a képre!
Helyszín: Thermal Étterem – Mosonmagyaróvár, Kolbai u. 10.
Időpont: 2015. május 16. szombat 15.00
A rendezvény ingyenes!

Jelentkezni az info@infomovar.hu e-mail címen vagy a Facebook oldalunkon keresztül lehet!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 10:09, szerda | Helyi

Kenuzás közben a vízbe borultak és az egyik utas meghalt

Vádat emelt a Győri Járási Ügyészség azzal a 45 éves férfival szemben, aki tavaly, mint kormányos ment kenuzni barátaival, és egy baleset következményében egyik társa meghalt.

2024. Április 22. 12:08, hétfő | Helyi

Abszolút első helyet ért el Liziczai Gergő a TUDOK-on

Kiemelkedő sikereket ért el Liziczai Gergő, a Kossuth Lajos Gimnázium diákja, a Hlavay József Környezettudományi és Műszaki Diákkonferencia országos döntőjén, valamint a Tudományos Diákkörök Országos Konferenciáján.

2024. Április 18. 11:33, csütörtök | Helyi

Igazibb Önismeret

Igazi Barbara IGAZIBB ÖNISMERET című előadásán vehetnek részt az érdeklődők a Huszár Gál Városi Könyvtárban április 26-án, pénteken 17 órától .

2024. Április 10. 17:58, szerda | Helyi

Vágányzári hirdetmény

Mósodított menetrend szerint közlekedik a 9447 sz. vonat április 15-től április 19-ig Hegyeshalom — Rajka állomások között végzett pályakarbantartási munkák miatt az 1 Győr — Hegyeshalom — Rajka vasútvonalon.