Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2014. Augusztus 23. 00:00, szombat | Helyi
Forrás: saját

Köszönet Irisztől

Köszönet Irisztől

Kedves Ismerőseim, és mindenki aki segítő kezet nyújtott a gyűjtésben!

Mint ahogy már írtunk róla, Sáfrányné Kobli Irisz kért tőlünk illetve Olvasóinktól kért segítséget.

Irisz a minap jelentkezett köszönőlevelével. Közöljük:

"Nagyon sok meg keresés érkezett, amit nagyon köszönök. Biztos vagyok benne, hogy akik jelentkeztetek, és gyűjtötök, annyi kupakot fogunk tudni összegyűjteni, hogy megvalósulhat a cél belőle.

Már cég is van, aki átveszi. Látom és érzem, hogy sikerülni fog! Minden megkeresést nagyra értékelek, és igyekszem minden üzenetre válaszolni és együttműködni mindenkivel.

Arról is szeretnék minden olvasót tájékoztatni, hogy a kattogó lámpákkal kapcsolatban is előrehaladás történt. Nem hiába kűzdöttem!

(Az erről szóló cikkünket itt olvashatod: link)

Az önkormányzat tájékoztatott, hogy hamarosan lecserélik Óvár összes közlekedési lámpáját energia takarékosra. Amikor ez megtörténik, akkor fogják felszerelni a hangos lámpákat is. Ez augusztus folyamán kezdődik, legalább is ezt a tájékoztatást kaptam.

Bízom benne, hogy ez is sikerül. Én nemadom fel!

köszönettel: Irisz"

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 10:09, szerda | Helyi

Kenuzás közben a vízbe borultak és az egyik utas meghalt

Vádat emelt a Győri Járási Ügyészség azzal a 45 éves férfival szemben, aki tavaly, mint kormányos ment kenuzni barátaival, és egy baleset következményében egyik társa meghalt.

2024. Április 22. 12:08, hétfő | Helyi

Abszolút első helyet ért el Liziczai Gergő a TUDOK-on

Kiemelkedő sikereket ért el Liziczai Gergő, a Kossuth Lajos Gimnázium diákja, a Hlavay József Környezettudományi és Műszaki Diákkonferencia országos döntőjén, valamint a Tudományos Diákkörök Országos Konferenciáján.

2024. Április 18. 11:33, csütörtök | Helyi

Igazibb Önismeret

Igazi Barbara IGAZIBB ÖNISMERET című előadásán vehetnek részt az érdeklődők a Huszár Gál Városi Könyvtárban április 26-án, pénteken 17 órától .

2024. Április 10. 17:58, szerda | Helyi

Vágányzári hirdetmény

Mósodított menetrend szerint közlekedik a 9447 sz. vonat április 15-től április 19-ig Hegyeshalom — Rajka állomások között végzett pályakarbantartási munkák miatt az 1 Győr — Hegyeshalom — Rajka vasútvonalon.