Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2015. Április 26. 00:00, vasárnap | Helyi

Egy lakberendező akár házasságot is menthet!

Egy lakberendező akár házasságot is menthet!

Egy új lakás vagy ház berendezése, egy régi átalakítása, felújítása rengeteg döntés elé állítja az erre vállalkozókat.

Színek, formák, stílusok, elrendezések, és még számtalan pont, ami megannyi ismeretet, tapasztalatot, és időt igényel. Nem kis feladat átlátni a még nem láthatót, összegondolni a még nem létezőt! Funkciót, kialakítást, fűtésrendszert, világítást…

Bármilyen meghökkentő is, manapság egy otthon szép kialakítása elsősorban nem pénz kérdése! Természetesen szükség van rá, de sokkal inkább lényeges ebben a témában az átgondoltság, alapos előkészítés, céltudatosság.

Mire vágynak a nők?

Általában a jó minőségű, elegáns bútordarabokra, harmóniára egy csepp játékossággal, amit a függönyök, párnák és egyéb kiegésztők színeivel érünk el.

Mire van szüksége a férfiaknak?

Elsősorban kényelemre. Második fontos a szempont a funkcionalitás. Legyen egyszerű - sokszor elég a minimal stílus -, ám jól rendezhető és átlátható a lakás kialakítása.

Mit tud a lakberendező?

Ezt a két álláspontot egyszerrre megvalósítani úgy, hogy hosszú távon mindenki jól érezze magát benne. (Szertintem nem kis feladat! a szerk.)

Ugyanannyi pénz elköltésével kialakíthatunk elegánsat és ízléstelent is. A különbség a szaktudásban, tervezésben, előregondolkodásban nyilvánul meg. Egy lakberendező tudása és képessége manapság már nem csak a dekoráció kialakításáról szól, hanem sokkal inkább egy komplex ismeretanyagról: padlók, csempék, fürdőszobai kellékek, bútoranyagok, festékek, tapéták, függönyök és számos egyéb témakör kapcsán.

Az előbbiekből talán jóval egyértelműbb, hogy egy tapasztalt, gyakorlatias lakberendező segítsége manapság már nem úri huncutság, hanem sokkal inkább bölcs gondolkodás és józan takarékosság.
Talán nincs is életünkben még egy olyan projekt, amire összességében annyi pénzt költenénk el, mint az otthonunk kialakítása. Miért pont ezt bíznánk a véletlenre?

Egy ügyes tervezéssel nemcsak a funkcionalitás és szépség kapcsán látunk előre, de tájékozódhatunk a várható költségek kapcsán, felmérhetjük adott területek nagyságrendjét és könnyebben alakítunk ki fontossági sorrendet is. Természetesen mindez a megbízók stílusában, kedvenc színvilágában valósul meg. Az otthonteremtés témájában a lakberendező jelentősége egy kicsit a jó révkalauzhoz hasonlít: elkészíti a terveket, biztonsággal vezeti a megvalósítást, kiküszöböli a lehetséges hibákat, megvéd bennünket az önmagunk ellen elkövetett hibáktól, hogy elérjük közös célunkat: értékálló, élvezetes otthont teremtsünk.

Az Ambiente Home Design tanácsai és ötletei ezentúl elérhetőek az InfoMosonmagyaróvár oldalán is - ITT!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 10:09, szerda | Helyi

Kenuzás közben a vízbe borultak és az egyik utas meghalt

Vádat emelt a Győri Járási Ügyészség azzal a 45 éves férfival szemben, aki tavaly, mint kormányos ment kenuzni barátaival, és egy baleset következményében egyik társa meghalt.

2024. Április 22. 12:08, hétfő | Helyi

Abszolút első helyet ért el Liziczai Gergő a TUDOK-on

Kiemelkedő sikereket ért el Liziczai Gergő, a Kossuth Lajos Gimnázium diákja, a Hlavay József Környezettudományi és Műszaki Diákkonferencia országos döntőjén, valamint a Tudományos Diákkörök Országos Konferenciáján.

2024. Április 18. 11:33, csütörtök | Helyi

Igazibb Önismeret

Igazi Barbara IGAZIBB ÖNISMERET című előadásán vehetnek részt az érdeklődők a Huszár Gál Városi Könyvtárban április 26-án, pénteken 17 órától .

2024. Április 10. 17:58, szerda | Helyi

Vágányzári hirdetmény

Mósodított menetrend szerint közlekedik a 9447 sz. vonat április 15-től április 19-ig Hegyeshalom — Rajka állomások között végzett pályakarbantartási munkák miatt az 1 Győr — Hegyeshalom — Rajka vasútvonalon.