Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2015. Március 06. 17:28, péntek | Bulvár

Ariana Grande: „Majdnem meghaltam”

Ariana Grande: „Majdnem meghaltam”

Keresztanya lesz Taylor Swift

Előkelő helyen debütált a Class40-en Taylor Swift vadonatúj felvétele a Style, a népszerű énekesnő ráadásul a magánéletében is váratlan örömök elé néz:rövidesen barátnője babájának keresztszülője lesz. Ariana Grande azonban épp csak túlélte sikerdala előadását, a sztárt ugyanis váratlan baleset érte.

Taylor Swift Style című felvétele még csak a héten debütált a Class40 slágerlistáján, a gyönyörű hangú énekesnő újdonsága azonban máris előkelő helyen áll. A szőke szépség közösségi oldalán jelentette be, hogy Jaime King második babájának keresztanyja lesz. „Találjátok ki, hogy ki lesz ennek az apróságnak a keresztanyja…” – írta a helyes kép mellé, amelyen barátnője gömbölyödő pocakját fogja. A szerencsés baba mindenben számíthat majd az énekesnő támogatására:„Taylor örökké vigyázni fog rád” – ígérte a csöppségnek édesanyja.

A hét másik nagy győztese Ariana Grande Love Me Harder című sikerdala, amelynek legutóbbi élő előadása során az énekesnőt váratlan baleset érte. Ariana élete a koncertje kellős közepén került veszélybe egy meghibásodott felvonó miatt. A Honeymoon turné kansasi állomásán a 21 éves sztár vadonatúj dalát énekelte, amikor az őt magasba emelő lift vízszintesbe fordult és ő kis híján kiesett belőle. „Majdnem meghaltam” – nyilatkozta az események kapcsán Ariana, aki a szorult helyzetben is profikhoz méltóan viselkedett és folytatta produkcióját. A Love Me Harder a Class FM slágerlistáján már a 12. pozíciót tudhatja magáénak.

Ellie Goulding Love Me Like I Do című felvétele továbbra is töretlen népszerűségnek örvend, újabb 17 helyet javítva első helyen végzett a Class40 slágerlistáján és ezzel másodszor is a hét nyertese lett. A szürke ötven árnyalata című film betétdalaként ismertté vált romantikus felvétel a magyar hallgatók szívébe is belopta magát, a film legszexibb jeleneteit tartalmazó videoklipet pedig már több mint 107 milliószor látták.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.