Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2014. Október 30. 10:41, csütörtök | Sport
Forrás: InfoVáros | Hajósi Miklós

Aranyat érő verseny a 48. Mecsek Rallyn!

Aranyat érő verseny a 48. Mecsek Rallyn!

Interjú Szegő Jani rallyversenyzővel, a 48-ik Mecsek Rallye után.

Egy sikeres Mecsek Rally után vagy pilótáddal, Német Lacival.

Miként tetszett nektek a reptéri verseny?
- Nem gondolom azt, hogy egy Mecsek Rally-nak akár egy gyorsasági szakasza is szlalom pályán kell, hogy zajlódjon. Ez nem jó senkinek.

Szombaton a három gyorsot nagyon azonos időkkel teljesítettétek. Miként is lehet szinte másodpercre ugyanolyan időt menni?
- Mi az autóból minden gyorsot jobbnak éreztünk, de az eredmények úgy látszik, nem ezt mutatják. Lehet, hogy csak biztonságit autóztunk?

Egy új Peugeot versenyautóval vettetek részt, mit is tudhatunk az eredményetekről és az autóról?
- Igen továbbra is az Oktan Sport által felkészített autóval tudtunk menni, ami most kicsit más volt, mint eddig, mert sikerült egy új 208-ast bérelnünk. Egy nagyon nehéz és kemény versenyen vagyunk túl, de nagyon boldogok vagyunk, hogy mi lettünk a legjobbak a kategóriában és a két kerék hajtású autók között is.

Legközelebb hol találkozhatunk veletek, milyen versenyen és milyen autóval?
- A következő bajnoki futamon szeretnénk indulni, ami még képlékeny, de rajta vagyunk az ügyön (az idő nekünk dolgozik), az autó még számunkra is meglepetés, de R2 marad az biztos.

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 08:13, csütörtök | Sport

A végén fordított a Fradi, döntőbe jutott a Magyar Kupában

A már bajnok Ferencváros jutott másodikként a labdarúgó MOL Magyar Kupa fináléjába, mivel szerdán hátrányból fordítva 2-1-re legyőzte a másodosztályban éllovas Nyíregyházát, Balmazújvárosban.

2024. Április 25. 08:02, csütörtök | Sport

Második helyen zárt Benyó Máté Nyirádon

A szezonnyitó máriapócsi győzelem után Nyirádon a második helyet szerezte meg a Korda Racing csapatában versenyző Benyó Máté, Kovács Sámuel a dobogó legfelső fokára állhatott.

2024. Április 24. 14:30, szerda | Sport

Veszélyben a feljutás, a Győr azonnali hatállyal menesztette Kuznyecov Szergejt

A labdarúgó Merkantil Bank Ligában harmadik helyen álló ETO FC Győr azonnali hatállyal szerződést bontott Kuznyecov Szergej vezetőedzővel.

2024. Április 24. 07:51, szerda | Sport

MOL Magyar Kupa - A Paks jutott elsőként a döntőbe

A bajnokságban harmadik helyezett Paksi FC jutott elsőként a labdarúgó MOL Magyar Kupa fináléjába, miután kedden hátrányból fordítva 2-1-re legyőzte a vendég Kisvárdát.