Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2014. Szeptember 01. 11:02, hétfő | Bulvár
Forrás: FényPont Média

Abaházi Csaba fiaival nyaralt

Abaházi Csaba fiaival nyaralt

Abaházi Csaba Olaszország szerelmese. Már hat éve visszajár családjával nyaralni a mediterrán tengerpartra, Lignano az igazi kedvence. Idén viszont ugyanazt az olasz hangulatot és íz világot Siklóson fedezte fel…

…ahová rögtön magával vitte fiait is.

Abaházi Csaba fiaival nyaralt

Még tavasszal egy rendezvényen jártam Siklóson, amikor rátaláltam a mediterrán fürdőre és a wellness szállodára, akkor tudtam, hogy visszatérünk oda a nyáron. – meséli a rádiós, akinek fiai hozzá hasonló módon kedvelik a déli életérzést. – mondtam a páromnak, hogy ezúttal a fiúkkal hármasban szervezek programot és szavazzon meg nekünk néhány fiús napot, addig ő is pihenőt kap – meséli nevetve Csaba.

Abaházi Csaba fiaival nyaralt

Laura először fenntartással fogadta az ötletet, de utána a nyomásnak engedve beleegyezett így a három Abaházi nyakába vette az országot és elindult Siklósra.

Először töltöttem hosszabb időt hármasban a fiaimmal. Azt játszottuk, hogy egy rock banda vagyunk és fellépni jöttünk a Hotel Castelloba. Fellépés előtt pedig pihenünk egyet. Rengeteget csúszdáztunk, piadinát ettünk és sokat játszottunk. Még az sem számított, hogy szó szerint a fejemen ugráltak a srácok. – nevet a büszke apuka. – nagy párnacsatákat vívtunk, amiben Rómeó volt a jobb, csúszdázni viszont Demeter tudott jobban. Élveztük a sok napfényt, és nagyokat ettünk. Még a siklósi várat is megnéztük.

Abaházi Csaba fiaival nyaralt

Abaházi Csaba nagyobbik fia, Rómeó már harmadik osztály előtt áll, Demeter számára pedig most jön az igazi kihívás azzal, hogy megkezdheti az első osztályt. Ahogy ő fogalmaz ez volt az utolsó ovis nyara.

Abaházi Csaba fiaival nyaralt

Azt hiszem nagyon tartalmasan telt Demeter utolsó ovis nyara. Siklós mellett jártunk külföldön is, valamint voltunk a családdal aquaparkban, játszóházban és persze moziban is.”- emlékszik Csaba.

Abaházi Csaba fiaival nyaralt

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára