Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2015. Január 28. 16:58, szerda | Bulvár
Forrás: fullank.com

A kifutón pottyant le Miss Beverly Hills bikini felsője (videó)

A kifutón pottyant le Miss Beverly Hills bikini felsője (videó)

Ha elindul valaki a szépségversenyen, valószínűleg még a rossz helyezést is hamarabb elfogadja előre, mint azt, hogy bármi baki történjen. A Miss California versenyen viszont történt, és nem is kicsi!

A Miss California szépségversenyen Miss Beverly Hillsként indult Chanelle Riggan-nek a bikinis körben adta meg magát a felsője, hogy egy rövid időre az összes néző, és természetesen hosszú időre az egész internet láthassa: a mellei is rendben vannak. A szépség meglepően jól kezelte a helyzetet, és talán ennek is köszönhető, hogy eredményét nem tette tönkre a bakizás, végül is a negyedik helyen végzett a versenyen. Nézze csak!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára